Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ 1 θέση ειδικού συνεργάτη

Ο Δήμαρχος Πηνειού προκηρύσσει θέση ειδικού συνεργάτη για τις ανάγκες του Δήμου σχετικά με θέματα διοίκησης, παρακολούθησης και λειτουργίας
ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων και γενικότερα θέματα λειτουργίας που ...
απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου και των νομικών προσώπων αυτού.
καλεί δε τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν από 1-6-2011 έως και την 7-6-2011στον Δήμο Πηνειού (υπόψη κ. Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, τηλ 2623360767,κτίριο Σισίνη) σχετική αίτηση, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου «Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης» της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,
Γ) Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης τουλάχιστον 20 μηνών.
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Δ) Πτυχίο πολύ καλής γνώσης γαλλικής γλώσσας.

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: