Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας Αφορά το Τμήμα/Σχολή: Ανεξαρτήτως Σχολής/Τμήματος

Λήξη υποβολής: 6/6/2011
Εξωτερικού:
Εσωτερικού: NAI
Κριτήρια: Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της... Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, όλων των κλάδων και σχολών. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής υποψήφιοι διδάκτορες ή κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος. Όλες οι εργασίες που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από δύο Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον πρόεδρο της Ο.Σ.Υ.Ε. και έναν πρώην κρατούμενο, συγγραφέα.
Κοινωνικά Κριτήρια:
Ιδιότητα: Μαθητές | Φοιτητές | Πτυχιούχοι
Κάτοικοι: Ελλάδα
Πληροφορίες: Τηλ. 2104967174, 2104950760
Διεύθυνση στο Διαδίκτυο:
Σχόλια: Η Ο.Σ.Υ.Ε προκηρύσσει τον Α΄Πανελλήνιο Διαγωνισμό για φοιτητές Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι με αντικείμενο την συγγραφή εργασίας με θέμα: Η εργασία των κρατουμένων στις φυλακές ως μέσο θεραπείας και ευεργετικού υπολογισμού της ποινής. Αγροτικές φυλακές, επ' αμοιβή εργασία, συγκριτική μελέτη με Ευρωπαϊκές ή άλλες χώρες.
Δικαιολογητικά: Κάθε εργασία πρέπει να αναπτυχτεί σε τουλάχιστον 20-30 δακτυλογραφημένες σελίδες Α4, μη συμπεριλαμβανομένης της σχετικής βιβλιογραφίας και τυχόν παραρτημάτων. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει μαζί με την εργασία να υποβάλλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και πρόσφατο αποδεικτικό της φοιτητικής τους ιδιότητας.
Οι εργασίες θα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: osye@otenet.gr καθώς και σε έντυπη μορφή (1 αντίγραφο), είτε ιδιοχείρως, είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Ε), Σολωμού 2, Τ.Θ. 91503, Τ.Κ. 18110, Κορυδαλλός
Ποσό:
Παροχές: Πρώτο βραβείο: 2.000,00 Ευρώ
Δεύτερο βραβείο: 1.000,00 Ευρώ
Τρίτο βραβείο: 1.000,00 Ευρώ

Πηγη:zhteitai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: