Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

23 εξωτερικοί συνεργάτες στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

1. Το Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγραμμάτος/έργου «COCAL-Competency based content acquisition and learning» (Ε-1613) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για...
τέσσερις (4) θέσεις εξωτερικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης, ως εξής:

Δύο (2) θέσεις Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων ή Μηχανικών Η/Υ ή Πτυχιούχων Πληροφορικής ή Επιστημών Υπολογιστών με αντικείμενο την «ανάπτυξη Εργαλείου Διαχείρισης δεξιοτήτων (competency Analyser/Management) συνδεδεμένο με την παροχή e-κατάρτισης μέσω LMS/LCMS, ανάπτυξη - επεξεργασία multimedia e-content και διαχείριση - διάθεση του περιεχομένου μέσω Πλατφόρμας e-learning (LMS-LCMS)».

Δύο (2) θέσεις Πτυχιούχων ΑΕΙ Πληροφορικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Κολεγιακού επιπέδου με εμπειρία σε εφαρμογές e-learning ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω LMS/LCMS και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, καθώς και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων και κυρίως προγραμμάτων LLL.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 15-7-2011 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κα Δήμητρα Παππά, στο τηλέφωνο 210-6503014 και στο e-mail: dimitra@dat.demokritos.gr

2. Το Ινστιτούτο Πυρηνικής Τεχνολογίας & Ακτινοπροστασίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγραμμάτος/έργου «Πρόγραμμα Τεχνολογίας Σύντηξης» (Ε-687) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για τρεις (3) θέσεις εξωτερικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης για τρία (3) επιπλέον έτη, ως εξής:

Μία (1) θέση Πτυχιούχου Θετικών Επιστημών ή Μηχανικού Αποφοίτου ΑΕΙ και κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επιστήμη ή Τεχνολογία Υλικών ή Φυσικής Στερεάς Κατάστασης ή συναφούς κλάδου για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Το αντικείμενο της διδακτορικής διατριβής αναφέρεται στη μελέτη των βλαβών που προκαλούνται από ακτινοβολήσεις με ιόντα σε πρότυπα κράματα σιδήρου - χρωμίου. Τα πειραματικά αποτελέσματα θα συγκριθούν με θεωρητικές προβλέψεις. Η μελέτη της συμπεριφοράς αυτών των κραμάτων κατά την ακτινοβόληση είναι θεμελιώδους σημασίας, καθώς αποτελούν τη βάση των προηγμένων ατσαλιών χαμηλής ενεργοποίησης που θα χρησιμοποιηθούν στους μελλοντικούς αντιδραστήρες  σύντηξης. Ο υποψήφιος θα επιλεγεί κατόπιν εξετάσεων στα μαθήματα: Κλασσική Φυσική, Μαθηματικά, Αγγλικά και ένα μάθημα επιλογής. Επίσης θα ληφθούν υπόψη η διπλωματική εργασία και η εργασία μεταπτυχιακού διπλώματος.

Μία (1) θέση Πτυχιούχου Θετικών Επιστημών ή Μηχανικού Αποφοίτου ΑΕΙ και κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επιστήμη ή Τεχνολογία Υλικών ή Φυσικής Στερεάς Κατάστασης ή συναφούς κλάδους για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Στόχος της έρευνας είναι η κατανόηση των μηχανισμών που καθορίζουν τη φυσική και μηχανική συμπεριφορά των υλικών σε περιβάλλον πλάσματος σύντηξης. Η ερευνητική δραστηριότητα της διδακτορικής διατριβής θα επικεντρωθεί σε πρότυπα κράματα σιδήρου - χρωμίου και στις φυσικές ιδιότητες αυτών (κρυσταλλική δομή, μαγνητικές, ηλεκτρικές και θερμικές ιδιότητες) κατόπιν διάφορων διεργασιών. Για τις πειραματικές μετρήσεις επιπλέον των πειραματικών υποδομών του Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «Δημόκριτος» θα χρησιμοποιηθούν και μεγάλες ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις. Ο υποψήφιος θα επιλεγεί κατόπιν εξετάσεων στα μαθήματα: Κλασσική Φυσική, Μαθηματικά, Αγγλικά και ένα μάθημα επιλογής. Επίσης θα ληφθούν υπόψη η διπλωματική εργασία και η εργασία μεταπτυχιακού διπλώματος.

Μία (1) θέση Διδάκτορα με ειδίκευση στην Επιστήμη ή Τεχνολογία Υλικών ή τη Φυσική Στερεάς Κατάστασης. Ο υποψήφιος θα ασχοληθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σύντηξης και ειδικότερα στη θεματική ενότητα «Πειραματική επιβεβαίωση θεωρητικών μοντέλων για υλικά που χρησιμοποιούνται σε συνθήκες σύντηξης». Ο υποψήφιος χρειάζεται να έχει σχετική εμπειρία αποδεικνυόμενη από την ερευνητική του δραστηριότητα / εργασία και τις δημοσιεύσεις του.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 15-7-2011 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Δρα Κωνσταντίνα Μεργιά, στο τηλέφωνο 210-6503706 και στο e-mail: kmergia@ipta.demokritos.gr

3. Το Ινστιτούτο Επιστήμης Υλικών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγραμμάτος/έργου «Ανάπτυξη ισοτοπικών δεικτών για την ιχνηλασιμότητα-αυθεντικότητα οινικών προΐόντων και εφαρμογή καινοτόμου μεθοδολογίας διαχείρισης του οινοπαραγωγικού αμπελώνα της ζώνης ΟΠΑΠ Αμυνταίου -ΟΙΝΟΣ της πράξης Υποστήριξη ομάδων ΜμΕ για Δραστηριότητες ΕΤΑ» (Ε-1635) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, ως εξής:

Μία (1) θέση Φυσικού με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Φυσική & Τεχνολογία Υλικών και εμπειρία σε εφαρμογές ακτινοβολίας Synchrotron και ισοτοπικής Γεωχημείας στο περιβάλλον (Synchrotron Radiation applications in environment science and Isotope Geochemistry), διάρκειας ενός (1) έτους.
Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 15-7-2011 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Δρα Ελισάβετ Ντότσικα, στο τηλέφωνο 210-6503305 και στο e-mail: edotsika@ims.demokritos.gr

4. Το Ινστιτούτο Μικροηλεκτρονικής του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγραμμάτος/έργου «SE2A - Nanoelectronics for Sale,Fuel Efficient and Environment Friendly Automotive Solutions» (Ε-1595) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για δύο (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών, Υποψηφίων Διδακτόρων ή Μεταδιδακτορικών Ερευνητών, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο θεματικό πεδίο «Θερμοηλεκτρικές διατάξεις - παρασκευή και χαρακτηρισμός», με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 15-7-2011 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Δρα Ανδρούλα Νασιοπούλου, στο τηλέφωνο 210-6542783 και στο e-mail: A.Nassiopoulou@imel.demokritos.gr

5. Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων έργων και προγραμμάτων που εκτελούνται μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για θέσεις εξωτερικών συνεργατών οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, έως 31-12-2011, ως ακολούθως:

Δύο (2) θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη Διαχειριστική Υποστήριξη των έργων (διαχειριστές έργων)
Μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την υποστήριξη των έργων που υλοποιούνται στα  Ινστιτούτα
Έξι (6) θέσεις φυλάκων για την ασφάλεια των νέων Ερευνητικών Υποδομών και Εργαστηρίων
Τρείς (3) θέσεις υπαλλήλων καθαριότητας
Μία (1) θέση Δικτυακής Υποστήριξης για την εξειδικευμένη-ειδική υποστήριξη των Ινστιτούτων στα  χρηματοδοτούμενα από εξωτερικές πηγές έργα
Τα προσόντα όλων των υποψηφίων (βλ. το σχετικό αρχείο) θα αποδεικνύονται από νόμιμα επικυρωμένα αποδεικτικά προϋπηρεσίας και από πρωτότυπους τίτλους σπουδών ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφά τους.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά
πρέπει να υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία της πρώτης δημοσίευσης, στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία του ΕΛΚΕ, στο τηλέφωνο 2106503036.

Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο ο αριθμός έργου και ο αρμόδιος για πληροφορίες.

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: