Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Θέσεις Ειδικών Επιστημόνων στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση των πιο κάτω θέσεων  Ειδικών Επιστημόνων για κάλυψη αναγκών των ακόλουθων μαθημάτων για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2011/2012:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού
ΔΞΤ 361 Συμπεριφορά του Καταναλωτή (3 ώρες/εβδομάδα Θεωρία)
ΔΞΤ 433 Τουρισμός Πολιτιστικής Κληρονομιάς (3 ώρες/εβδομάδα Θεωρία)
Σύντομη περιγραφή του κάθε μαθήματος υπάρχει στον Οδηγό Προπτυχιακών Σπουδών 2011-2012, που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση www.cut.ac.cy/studies.
Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν:
Για το μάθημα ΔΞΤ 361 απαιτείται Διδακτορικός τίτλος από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στον τομέα του Μάρκετινγκ ή/και Συμπεριφορά του Καταναλωτή
Για το μάθημα ΔΞΤ 433 απαιτείται Διδακτορικός τίτλος από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στον τομέα της Διοίκησης Τουρισμού.
Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
Εμπειρία στη διδασκαλία και ικανότητα οργάνωσης εργαστηριακών ασκήσεων (τουλάχιστον στο αντικείμενο της ειδικότητάς τους).
Η πλήρωση των θέσεων αυτών θα είναι για διάρκεια 15 εβδομάδων (από 1 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2011) με δυνατότητα ανανέωσης.
Η αμοιβή των Ειδικών Επιστημόνων κυμαίνεται από €45 – €95 την ώρα αναλόγως προσόντων και τη φύση των καθηκόντων. Η πληρωμή γίνεται ως εξής: αμοιβή x ώρες/εβδομάδα διδασκαλίας x 15 εβδομάδες που διαρκεί το Φθινοπωρινό εξάμηνο.
Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:
Συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται το γνωστικό αντικείμενο (μάθημα) για το οποίο γίνεται η αίτηση και θα συνοψίζονται τα επαγγελματικά τους προσόντα καθώς και η εργασιακή τους πείρα – 2 αντίγραφα.
Πλήρες βιογραφικό σημείωμα στα Ελληνικά ή/και Αγγλικά (περιλαμβανομένων και της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και του αριθμού τηλεφώνου) – 2 αντίγραφα
Αποδεικτικά Στοιχεία των προσόντων τους – 2 αντίγραφα

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για θέση Ειδικού Επιστήμονα στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού» στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα τηλέφωνα 25002249 και 25002466 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου http://www.cut.ac.cy

 Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: