Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Θέσεις του Π.Δ. 407/80 στο τμήμα στρατιωτικών επιστημών

Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών προκηρύσσει θέσεις του Π.Δ. 407/80  στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα σπουδών:..


A1. Τομέας: Θεωρητικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο).
1. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου στη Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή με εξαιρετική τεχνική εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσα με ιδιαίτερη έμφαση στη στρατιωτική ορολογία.
2. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Επιστήμης. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία στις στρατιωτικές εφαρμογές.
3. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Δημόσια Οικονομία», για το χειμερινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Οικονομία (Οικονομική Επιστήμη) ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Οικονομίας (Οικονομικής Επιστήμης) με έμφαση στη Δημόσια Οικονομία.
4. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Οικονομία (Οικονομική Επιστήμη) ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Οικονομίας (Οικονομικής Επιστήμης) με έμφαση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
5. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα, με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιστορία με έμφαση στη νεώτερη ελληνική ιστορία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστημίου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
6. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Ιστορία – Στρατιωτική Ανάλυση Επιχειρήσεων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιστορία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της στρατιωτικής ιστορίας με έμφαση στη ανάλυση στρατιωτικών επιχειρήσεων ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
7. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Πολεμική Θεωρία και Ανάλυση - Επιχειρησιακές Εφαρμογές (Πολεμική Τέχνη)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης του Πολέμου ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
8. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ηγεσία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
9. Τέσσερις (4) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ελληνική γλώσσα για προπαιδευομένους αλλοδαπούς», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου στην Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή με εξαιρετική τεχνική εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.
Συνεκτιμώμενο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Σλαβικής Γλώσσας, καθώς και η τριετής διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
10. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Ψυχολογία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό πεδίο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας με έμφαση στη Στρατιωτική Ψυχολογία ή στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία.

Α2. Τομέας: Φυσικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο).
1. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Χημική Τεχνολογία - Θεωρία», για το χειμερινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
2. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Χημική Τεχνολογία - Εργαστήριο», για το χειμερινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
3. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική – Εργαστήρια», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

Α3. Τομέας: Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού(Θέσεις & Εξάμηνο).
1. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Επιχειρησιακή Έρευνα – Ποσοτικές Μέθοδοι», για το χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Ποσοτικών Μεθόδων ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
2. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένα Μαθηματικά», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
3. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρολογία - Θεωρία», για το χειμερινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
4. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρολογία - Εργαστήριο», για το χειμερινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
5. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
6. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
7. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνικό Σχέδιο», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Αρχιτέκτονα Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
8. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή της Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
9. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Προσομοίωση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με τη φοίτηση σε αντίστοιχες στρατιωτικές σχολές και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
10. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Βλητική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Μηχανολόγου- Αεροναυπηγού Μηχανικού ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
11. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά και Στρατιωτικές Επικοινωνίες», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στη θεματική περιοχή Ηλεκτρονικής-Τηλεπικοινωνιών ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
12. Τρεις (3) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Γεωγραφία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου ή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
13. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Τοπογραφία – Δορυφορική Τηλεπισκόπηση», για το εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με τη φοίτηση σε αντίστοιχες στρατιωτικές σχολές και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.
Α4. Τομέας: Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής (Θέσεις & Εξάμηνο).1. Εξι (6) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Γενική Φυσική Αγωγή», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
2. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Κολύμβηση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο.
3. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Αυτοάμυνα», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές ή\ επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο.
5. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Αντισφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο.
6. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνική αναρρίχηση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές ή επιστήμονες ανεγνωρισμένου κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εμπειρία
στο γνωστικό αντικείμενο.
7. Μία (1) θέση ΠΔ 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μουσική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου Μουσικής και να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο.

Β. ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ.
Για την επιλογή, εκλογή και πλήρωση των παραπάνω θέσεων εφαρμόζονται οι κείμενες σχετικές διατάξεις των Πανεπιστημίων.
Γ. Για την επιλογή των Αξιωματικών εν ενεργεία απαιτούνται:
α.. Πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΑΣΕΙ ή της Στρατιωτικής Σχολής Αξκων Σωμάτων
β. Το βαθμό του Ταγματάρχη τουλάχιστον ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των ΕΔ.
γ. Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μονοετούς διάρκειας, τουλάχιστον ή διδακτορικού τίτλου σπουδών από Πανεπιστήμιο της ημεδαπής ή ισότιμων τίτλων από ομοταγές ίδρυμα της αλλοδαπής. Για την επιλογή κατόχου μεταπτυχιακού συνεκτιμάται ιδιαίτερα η κατοχή διετούς εκπαιδευτικής πείρας σε ΑΣΕΙ ή Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Στρατηγικών – Τακτικών και Επιτελικών Σπουδών, εσωτερικού ή εξωτερικού ή διετής πείρα σε ερευνητικά κέντρα ΕΔ εσωτερικού ή εξωτερικού.
δ. Μη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών κατά τα ανωτέρω να έχουν, τουλάχιστον, τριετή εκπαιδευτική εμπειρία σε Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή ΑΣΕΙ ή Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Στρατηγικών-Τακτικών και Επιτελικών Σπουδών εσωτερικού ή εξωτερικού ή τουλάχιστον δέκα (10) έτη επαγγελματικής δραστηριότητας σχετικής με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και πιστοποιημένη παιδαγωγική επάρκεια ή να συνδυάζουν τα ανωτέρω προσόντα.
Δ. Ελάχιστα, απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:
α. Αίτηση του υποψηφίου, σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που παρέχεται από τη Σχολή, στην οποία, μεταξύ άλλων, δηλώνονται υπεύθυνα οι πραγματικά διαθέσιμες ώρες και ημέρες της εβδομάδας για διδασκαλία στη Σχολή.
β. Βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό υπόμνημα του επιστημονικού έργου του υποψηφίου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, τα οποία υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.
γ. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών. Σε περίπτωση τίτλων σπουδών του εξωτερικού, θα πρέπει να επισυνάπτεται αναγνώριση των τίτλων από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π..
δ. Ευδόκιμη διδακτική, ερευνητική προϋπηρεσία, αρμοδίως τεκμηριωμένη, σε συναφές γνωστικό αντικείμενο του αντίστοιχου μαθήματος, σε ΑΣΕΙ ή ΑΕΙ,
ε. Επιστημονικές δημοσιεύσεις (σε επιστημονικά έντυπα με κριτές),
στ. Πιστοποιητικό Υγείας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, το οποίο θα κατατεθεί εφόσον επιλεγεί ο υποψήφιος. Η καταφατική ή αρνητική δήλωση που αντικατέστησε το αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης, θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της πράξης διορισμού.
ΣΤ. Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, το αργότερο μέχρι 24/09 /2011, στη Γραμματεία της Κοσμητείας και στη διεύθυνση:
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων,
Κοσμητεία,
Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου,
Βάρη Αττικής ΒΣΤ 902,
Ζ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Κοσμητείας του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών (Σ.Σ.Ε.), κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, και στα τηλέφωνα: 210-890-4217, email: hamarakij@ sse . gr , καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www . sse . gr .

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: