Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Νέες προσλήψεις στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων και στο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Τις νέες εγκρίσεις της Επιτροπής της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικών Έργων-Ν.Π.Ι.Δ. (Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού) καθώς κσι στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων), παρουσιάζει το Diorismos.gr. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ...
ενέκρινε:
1. Την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης διακοσίων δεκατεσσάρων  (214) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως ένα (1) έτος, στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικών Έργων-Ν.Π.Ι.Δ. (Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού).
Η κατανομή θα γίνει από το αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ. 3 του ν. 2190/94, όπως ισχύει, για προσωπικό σε έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ. Η προκαλούμενη δαπάνη θα βαρύνει το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και συγκεκριμένα τη ΣΑΕ 014/8.
2. Την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης πενήντα (50) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων).
Η κατανομή των ατόμων ανά ειδικότητα θα γίνει με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ανωτέρω νομικού προσώπου. Οι προσλήψεις του ανωτέρω προσωπικού θα πραγματοποιηθούν  σύμφωνα με τις διατάξεις:
α. του άρθρου 14, παρ. 2, περ. η΄ του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α΄/1994), όπως αντικαταστάθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 1 περ. ι. του Ν. 3812/09 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 234/Α΄/09). β. του άρθρου 8 του Ν. 2740/1999 «Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 186/Α΄/1999) και
γ. του Π.Δ. 508/1988 «Καθορισμός αριθμού και προσόντων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Πανελλήνιο  Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου» (ΦΕΚ 230/Α΄/1988)
Η δαπάνη  που θα προκληθεί από την πρόσληψη των ανωτέρω ατόμων θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου  το οποίο δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: