Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 1 κενή οργανική θέση Γραμματέα με τετραετή θητεία

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο προκηρύσσει την πλήρωση της μίας κενής οργανικής θέσης Γραμματέα με τετραετή θητεία.

Α. O Γραμματέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.3549/2007 και τα άρθρα 59 και 60 του Π.,. 160/2008, εκλέγεται από τη Σύγκλητο του Ε.Μ.Πολυτεχνείου μετά από δημόσια...
προκήρυξη και διορίζεται με πράξη του Πρύτανη.
Β. Τα προσόντα διορισμού που απαιτούνται για την πλήρωση της θέσης του Γραμματέα του Πολυτεχνείου είναι κατ' ελάχιστον (άρθρο 59 Π.,. 160/2008):
α) Πτυχίο Α.Ε.Ι.
β) Τουλάχιστον πενταετής τεκμηριωμένη προϋπηρεσία και εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης.
γ) Άριστη γνώση και, σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με άριστη γνώση, πολύ καλή γνώση τουλάχιστον μιας (1) ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση της αγγλικής.
Διευκρινίζεται ότι, οι υποψήφιοι που δε διαθέτουν ή δεν αποδεικνύουν νομίμως τα ανωτέρω ελάχιστα και απολύτως αναγκαία τυπικά προσόντα, θα αποκλείονται.
Ε Θ Ν Ι Κ Ο  Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο  Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο
ΓΕΝΙΚΗ Δ /ΝΣΗ Δ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥ ΔΩΝ
Δ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ηρώων Πολυτεχνείου 9 , Πολυτεχ /πολη Ζωγράφου 1 5 7 8 0 • ΤΗΛ: 2 1 0 7 7 2 41 6 0 , FAX:2 1 0 7 72 2 23 2

Συνεκτιμώμενα προσόντα :
• Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών
• Πιστοποιημένη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών
• Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε Α.Ε.Ι.
• και όποιο άλλο προσόν θεωρεί ο υποψήφιος ότι μπορεί να συμβάλλει πρόσθετα στην αξιολόγησή του.

O υποψήφιος για την πλήρωση της θέσης πρέπει να έχει τα προσόντα και να μην συντρέχουν στο πρόσωπο του τα κωλύματα διορισμού σε θέση δημοσίου υπαλλήλου σύμφωνα με τις εκάστοτε
ισχύουσες διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007) .
Γ. Η διαδικασία πλήρωσης της προκηρυσσόμενης θέσης ορίζεται λεπτομερώς στο άρθρο 6 0 τ ου Π.Δ. 1 6 0/2 00 8 (,διαδικασία εκλογής ) .
Δ. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν, στο Τμήμα Πρωτοκόλλου ,ιεκπεραίωσης & Αρχείου του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 80) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της τελευταίας
δημοσίευσης της προκήρυξης, δηλαδή έως και τις 19/11/2011, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Σχετική αίτηση.
2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Α.Ε.Ι.
3. Πιστοποιητικά / Βεβαιώσεις από τα οποία να τεκμηριώνεται η 5ετής τουλάχιστον προϋπηρεσία και εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης.
4. Πιστοποιητικό άριστης γνώσης μιας ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση της αγγλικής και ελλείψει άριστης γνώσης, πολύ καλής γνώσης.
5. Επικυρωμένη Φωτοτυπία του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
6 . Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα.
7. ΄Οποιο άλλο προσόν θεωρεί ο υποψήφιος ότι μπορεί να συμβάλλει πρόσθετα στην αξ ι ολ ό γ η σ ή τ ο υ .
8. Επιπρόσθετα κάθε υποψήφιος δύναται να υποβάλλει δικαιολογητικά για τα συνεκτιμώμενα προσόντα, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.
9. Πίνακα των υποβληθέντων δικαιολογητικών.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να φέρουν αρίθμηση, να είναι θεωρημένα επίσημα από τις κατά νόμο αρμόδιες αρχές και να είναι τοποθετημένα μέσα σε ειδικό φάκελο, να συνοδεύουν την αίτηση υποψηφιότητας και να κατατεθούν εμπρόθεσμα.
Τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ή Ελληνικής ,ιπλωματικής Αρχής στο εξωτερικό και επιπλέον, οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του οικείου οργάνου, με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους απονεμόμενους από τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η εκλογή θα γίνει από τη Σύγκλητο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βάση αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και ο διορισμός με πράξη του Πρύτανη. Η διαδικασία εκλογής και διορισμού ελέγχεται ως προς τη νομιμότητά της από τον Υπουργό Παιδείας ,ια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η παρούσα προκήρυξη θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τουλάχιστον ημερήσιες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας και ταυτόχρονα κοινοποιείται σε όλα τα Α.Ε.Ι. και Ερευνητικά κέντρα της χώρας. Επίσης, καταχωρείται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, καθώς και στις ιστοσελίδες των Υπουργείων Εξωτερικών,
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και ,ιοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Λοιπές πληροφορίες θα δίνονται από το Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού – Ηρώων Πολυτεχνείου 9,
Ζωγράφου - τηλ. 210 7724160, 210 7721906, 210 7721506 και 210 7723901, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: