Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

14 θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση Μουσείων Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΥΠΠΟΤ


1. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Στα ίχνη της γραφής:  Η ιστορία της γραφής και της γλώσσας στον ελλαδικό χώρο»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4)  µηνών µε δυνατότητα...
ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του.
ΠΕ Αρχαιολόγων Μία (1) θέση Ν. Αττική
2. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου:  «Επικαιροποίηση και ψηφιοποίηση πολιτιστικού εκπαιδευτικού υλικού για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4)  µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του. 
ΠΕ Αρχαιολόγων Τρείς (3) θέσεις Ν. Αττικής
3. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου,  για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Σχεδιασµός και παραγωγή παιδαγωγικών εργαλείων για την ανάδειξη της σηµασίας του Θεάτρου στην αρχαιότητα και σήµερα»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4)  µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του.
ΠΕ Αρχαιολόγων ∆ύο (2) θέσεις Ν. Αττικής
4. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Το θέατρο ως φορέας Παιδείας και πολιτειακής αγωγής στην αρχαιότητα και σήµερα»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4) µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του. 
ΠΕ Αρχαιολόγων ∆ύο (2) θέσεις Ν. Αττικής
ΠΕ Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών Μία (1) θέση Ν. Αττικής
5. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Σχεδιασµός και παραγωγή εκπαιδευτικών εργαλείων για το σύγχρονο αστικό περιβάλλον και την αρχιτεκτονική κληρονοµιά»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4)  µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του.
ΠΕ Αρχαιολόγων Μία (1) θέση Ν. Αττικής
ΠΕ Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών ∆ύο (2) θέσεις Ν. Αττικής
6. Πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Πόλη και πολιτιστική ταυτότητα: Σχεδιασµός και παραγωγή παιδαγωγικών εργαλείων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονοµιάς των οκτώ περιφερειών σύγκλισης»  για χρονικό διάστηµα τεσσάρων (4) µηνών µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωσή του.
ΠΕ Αρχαιολόγων ∆ύο (2) θέσεις Ν. Αττικής
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων)  στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση:  ΥΠ.ΠΟ.Τ. -  ∆.Μ.Ε.Π.Π,  τµήµα Γραµµατειακής και Οικονοµικής Υποστήριξης Νοταρά 37, Αθήνα, Τ.Κ. 106 83, Ν. Αττικής, υπ’όψιν κα κας Αναστ. Ζαχαράτου ή κου Μιχ.  Γρηγοριάδη (τηλ.  επικοινωνίας: 210-82.01.831) έως 1/12/2011 και ώρες 10:00 έως 14:00.

Πηγη:diorismos.gr

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου.Διαδωσε και στο φίλο σου το E-RGASIES blog! Σας ευχαριστουμε. Μας βοηθάς αν κάνεις κλικ στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: