Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ρωσία: Κατασκευάζει στίβο μάχης ... 500 τετραγωνικών χιλιομέτρων! (βίντεο)



 Έναν τεράστιο στίβο μάχης με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα μέτρησης και καταγραφής των επιδόσεων των εκπαιδευόμενων στρατευμάτων, αποκτά ο ρωσικός Στρατός. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη ρωσική εταιρεία Oboronservis, για την κατασκευή μεγάλου...
κέντρου εκπαίδευσης στην περιοχή Μούλινο, κοντά στην επαρχία Βόλγα. Η έκταση που θα καταλαμβάνει 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και είναι σχεδιασμένο για την εκπαίδευση ενισχυμένης μηχανοκίνητης ή τεθωρακισμένης ταξιαρχίας πεζικού. Το κέντρο θα έχει κατασκευαστεί μέχρι το 2014 και θα είναι από τα πλέον προηγμένα σε όλο τον κόσμο.
Υπολογίζεται ότι θα μπορούν να εκπαιδεύονται 30.000 στρατιώτες μέσα σε ένα χρόνο και το κόστος του υπολογίζεται ότι θα είναι κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ με όλες τις προαιρέσεις να συμπεριλαμβάνονται.
Η ρωσική εταιρεία θα συνεργαστεί με την γερμναική Rheinmetall και για λόγους συντόμευσης του project, το κέντρο εκπαίδευσης που θα κατασκευαστεί στη Ρωσία θα βασιστεί στη δομή του υπάρχοντος στη Γερμανία κέντρου - πολύ μικρότερης έκτασης βέβαια - στην περιοχή Άτμαρκ.




Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου.Διαδωσε και στο φίλο σου το E-RGASIES blog! Σας ευχαριστουμε. Μας βοηθάς αν κάνεις κλικ στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: