Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Αξιωματικός Ιατρός στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό έτους 2011 για τη κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή ενός (01) Αξιωματικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (άνδρα - γυναίκας) Ιατρού με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ...

Στην προκήρυξη που κυκλοφορεί αναφέρονται η ειδικότητα,η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.
Hπροκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου  Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο ΥΠτΠ/Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΠ Α΄ (Ακτή Βασιλειάδη, πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο, τηλ. 2104191546) και τις Λιμενικές Αρχές της χώρας.
Κατάθεση δικαιολογητικώναπό 31-10-2011 μέχρι και 21-11-2011, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως (ώρες: 09:00-14:00) στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής / Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Τμήμα Α΄ (Ακτή Βασιλειάδη, πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο).

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: