Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου μπασίστα του Μύρωνα Στρατή


Σήμερα θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Πλάτωνα Καπρίδη συγγενείς και φίλοι. Η οικογένεια του 31χρονου μουσικού είναι συγκλονισμένη, καθώς ο Πλάτωνας ήταν το μοναχοπαίδι τους...


Ο τραγικός θάνατος του ταλαντούχου μουσικού και μπασίστα του Μύρωνα Στρατή, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, όταν έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας reperage για video clip.

Από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο , ήταν ο 31χρονος Πλάτωνας, που άφησε τον κόσμο αυτό, παραμονή της ονομαστικής του εορτής.

Η κηδεία του Πλάτωνα θα γίνει σήμερα το πρωί στις 11:30, από το νεκροταφείο Σχιστού.

Το παρόν αναμένεται να δώσει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και ο κολλητός του φίλος Μύρωνας Στρατής ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την τραγική απώλεια.

Ο τραγουδιστής έχει υποστεί μεγάλο σοκ, καθώς με τον Πλάτωνα ήταν πολύ δεμένοι και μοιράζονταν κοινούς στόχους και όνειρα.

Στο πλευρό του τραγουδιστή από την πρώτη στιγμή είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρίσκεται επίσης σε κατάσταση σοκ, καθώς ο Πλάτωνας ήταν πολύ καλός,κοινός τους φίλος.

Από την ώρα που μαθεύτηκε η  τραγική είδηση του θανάτου του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) πήραν φωτιά, και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Πλάτωνα.
 
Πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: