Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

«Χθες άνοιξαν τα διόδια στο Λαγκαδά, σήμερα να κλείσουν!»


Αντιδράσεις προκάλεσε η λειτουργία διοδίων της Εγνατίας Οδού στην Ανάληψη Λαγκαδά. Χθες άρχισαν να λειτουργούν και σήμερα κάτοικοι της περιοχής ζητούν να κλείσουν…

Η Λαϊκή Επιτροπή Λαγκαδά διοργανώνει ειδικότερα κινητοποίηση ενάντια στα νέα διόδια επί της Εγνατίας οδού, στο ύψος της Ανάληψης Λαγκαδά, στις 11.00 σήμερα το πρωί.
Την ίδια ώρα η Λαϊκή Επιτροπή Λαγκαδά προγραμματίζει νέα κινητοποίηση για την ερχόμενη εβδομάδα και καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καθώς και στην απεργία της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου. Επίσης τους καλεί να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 10.30.
Όσον αφορά το αντίτιμο των διοδίων να αναφέρουμε πως είναι 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και οχήματα με 2 ή 3 άξονες και λεωφορεία, και 7 ευρώ για τα φορτηγά και οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.

Πηγη:tsantiri.gr


Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου.Διαδωσε και στο φίλο σου το E-RGASIES blog! Σας ευχαριστουμε. Μας βοηθάς αν κάνεις κλικ στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: