Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Δέκα υποτροφίες στη Φιλανδία

Δέκα υποτροφίες θα χορηγήσει ο φιλανδικός φορέας κρατικών υποτροφιών CIMO.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος":
Μέχρι και δέκα (10) υποτροφίες προτίθεται να χορηγήσει ο φινλανδικός φορέας κρατικών υποτροφιών (CIMO) σε Ελληνες πολίτες...
για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, για έρευνα μετά το μεταπτυχιακό τους ή στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής τους.
Οι υποτροφίες Θα έχουν διάρκεια από 3 έως 9 μήνες και οι υποψήφιοι πρέπει πριν υποβάλουν την αίτησή τους να έχουν γίνει δεκτοί από κάποιο πανεπιστήμιο ή ερευνητικό ίδρυμα της Φινλανδίας. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν συστατική επιστολή από τον υπεύθυνο καθηγητή του φινλανδικού ακαδημαϊκού ιδρύματος που θα διεξαγάγουν την έρευνά τους.
Να σημειωθεί ότι οι υποτροφίες δεν αφορούν σε μεταδιδακτορική έρευνα ή master, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές που εκπονούν διδακτορικά.
Το ποσό της κάθε υποτροφίας θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ μηνιαίως. Η κατάθεση των αιτήσεων διαρκεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2012 και οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στην Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα (Χατζηγιάννη Μέξη 5, 115 28 Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να α πευθύνονται αποκλειστικά στο τηλέφωνο: 0035820690501 ή να επισκέπτονται τα site: http://www.studyinfinland.fi/ και www.CIMO.fi.

Πηγη:dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: