Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΟΤΕ: Φοβάται την επιστροφή στη δραχμή


Αλλαγή πλεύσης στον ΟΤΕ. Σχέδιο διασφάλισης της ρευστότητας του οργανισμού, με το φόβο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Στο τραπέζι όλες οι εναλλακτικές λύσεις...


Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, ο ΟΤΕ, φέρεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα, ώστε να είναι θωρακισμένη, σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones, η εταιρία τηλεπικοινωνιών, αποφάσισε να θωρακιστεί απέναντι στην επικείμενη κρίση, ενώ η οικονομική πολιτική τακτική της αναδιαμορφώνεται, με γνώμονα την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Την πληροφορία αποκάλυψε  ο ίδιος ο οικονομικός διευθυντής του ΟΤΕ, Kevin Copp, σε συνέδριο που οργάνωσε η Morgan Stanley στη Βαρκελώνη.
Στο συνέδριο παρουσία πολλών οικονομικών παραγόντων, ο οικονομικός διευθυντής του Οργανισμού, υπογράμμισε ότι:"Κοιτάζουμε να δούμε σε τι είδους ενέργειες χρειάζεται να προβούμε τώρα, ώστε να προστατευθούμε για μία τέτοια κατάσταση".
Ο κ. Copp τόνισε ακόμη ότι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας, στην οποία ελέγχει σημαντικό μερίδιο ο γερμανικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός Deutsche Telekom είναι να διασφαλιστεί η ρευστότητά της, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί διεξοδικά σε λεπτομέρειες περί της τρέχουσας οικονομικής πολιτικής.

Πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: