Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

12 προσλήψεις στο Δήμο Ιεράπετρας

12 προσλήψεις στο Δήμο ΙεράπετραςΟ Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο λειτουργίας των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2011-2012, ανακοινώνει την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας...
εως 15/6/2012, ως εξής:
12 ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
· Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Π.Ε.
· Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 22-60 ετών.
· Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία , δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση) .
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής.
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, ότι ο/η αιτών/ούσα είναι άνεργος /η και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση, στο έντυπο κριτηρίων επιλογής και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται :
· Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων(μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
· Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
· Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/1977 εγκλήματα έστω και αν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι ο αιτών εάν επιλεγεί, θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε δημοτική ενότητα του Δήμου του υποδειχθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου και να πάρουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 2842 0 90012 και 2842340317, 18. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: