Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

15 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Προποντίδας

15 προσλήψεις στο Δήμο Νέας ΠροποντίδαςΟ Δήμος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαπέντε (15) υδρονομέων κατά την αρδευτική περίοδο 2012. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:..

- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντα (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τους αρδευτικούς τομείς των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Παντελεήμονα και Ζωγράφου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (μία (1) για απασχόληση πέντε (5) μηνών και μία (1) για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τους αρδευτικούς τομείς των Τοπικών Κοινοτήτων Ελαιοχωρίων, Νέων Πλαγίων και Πετραλώνων (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).

Πληροφορίες για όλα τα παραπάνω παρέχονται στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά, διεύθυνση Μεγ. Αλεξάνδρου 26, έως και την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 τις ώρες 08.00 έως 15.00 από τους αρμόδιους υπαλλήλους Δαλαμπίρα Κων/νο και Μισοκοίλη Σοφία, αλλά και στα τηλέφωνα: 23730.25887 και 23730.25533, FAX: 23730.65037.

Δεν υπάρχουν σχόλια: