Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

22 Γυμναστές στη Θεσσαλονίκη

22 Γυμναστές στη Θεσσαλονίκη
Την  Δευτέρα 12 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων νια τις 22 θέσεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής που έχουν προκηρυχθεί από την Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Λαγκαδά Νομού Θεσσαλονίκης...

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής σχολής ΤΕΦΑΑ, να έχουν ειδικότητα Ειδικής Αγωγής για τα προγράμματα άσκησης ΑΜΕΑ και άσκησης ατόμων με. χρόνιες παθήσεις και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν, μεταξύ άλλων, αφορούν: Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία, Αθλητισμός και Παιδί, Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία, Άσκηση Ενηλίκων, Άσκηση ΑΜΕΑ, Άθληση και Νέοι, Αθλητισμός και Γυναίκα, Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία κτλ.
Τα περισσότερα προγράμματα θα διαρκέσουν έως τη 15η Ιουνίου 2012, ενώ τα προγράμματα Εξορμήσεις Σκι θα λήξουν την 31η Μαρτίου και τα Παιδί και Πισίνα και Θερινό CAMΡ την 31η Αυγούστου 2012.
Μαζί με την αίτησή τους οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά: 1. βιογραφικό σημείωμα, 2. ακριβές αντίγραφο τίτλου σπουδών, 3. ακριβές αντίγραφο της ειδικότητας του τίτλου σπουδών, 4. ακριβές αντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών, 5. ακριβές αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, 6. πιστοποιητικό εντοπιότητας, 7. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 8. βεβαιώσεις προϋπηρεσίας στα προγράμματα Αθλησης για Ολους, 9. δήλωση του Ν. 1599/86 ότι είναι άνεργοι και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση, αλλά και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα απασχοληθούν σε όποια δημοτική ενότητα τους υποδεχθεί.
Για την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη η προϋπηρεσία, ο βαθμός πτυχίου, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η εντοπιότητα, η ειδίκευση, πρόσθετες γνώσεις και η οικογενειακή κατάσταση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Τμήμα Αθλητισμού της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Λαγκαδά, κτίριο ΚΑΠΗ Λαγκαδά, Χρ. Σμύρνης 29, 3ος όροφος (τηλ. 23940 20841).

Δεν υπάρχουν σχόλια: