Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Αιτήσεις για 350 γιατρούς και οδοντίατρους στον ΕΟΠΥΥ

Αιτήσεις για 350 γιατρούς και οδοντίατρους στον ΕΟΠΥΥMε την υπ’ αριθμ. 81/Συν.20η /20-02-12 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ενός (1) έτους με 350 γιατρούς και οδοντιάτρους. Παρότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες έναν ανοικτό...
διαγωνισμό για την πρόσληψη των 5.000 γιατρών μεταξύ αυτών και περίπου 2000 νέων γιατρών, τελικά περιορίζεται σε 350 άτομα και αυτά μόνο για 12 μήνες. Ειδικότερα ο ΕΟΠΥΥ θα προσλάβει συμβασιούχους γιατρούς και οδοντιάτρους για 12 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι γιατροί και οι οδοντίατροι θα προσληφθούν στους Νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.
Στη συνέχεια, να καταθέσουν σχετικό αντίγραφο, μέσα στις ίδιες ημερομηνίες στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ. Ο ΕΟΠΥΥ με τις προσλήψεις αυτές επιχειρεί να καλύψει ανάγκες σε διάφορους νομούς αλλά και κενά σε ειδικότητες. Όσοι προσληφθούν, θα απασχολούνται 27 ώρες την εβδομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ (www.eopyy.gov.gr) και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση από 15/3 έως 30/3/2012. Στη συνέχεια πρέπει να καταθέσουν το αντίγραφο της αίτησης, εντός της ίδιας προθεσμίας, στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ του ΟΠΑΔ).
Υπόδειγμα της εν λόγω αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.( www.eopyy.gr )στο αμέσως προσεχές διάστημα. Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη, καθώς και αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω προθεσμία. Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα ζητηθούν από τους επιλεγέντες μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και αφού ελεγχθούν .Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλ. 210-6871.704.

Δεν υπάρχουν σχόλια: