Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Βόλος: Πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών από τον Ερυθρό Σταυρό

Βόλος: Πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών από τον Ερυθρό ΣταυρόΟ Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Βόλου και της ευρύτερης περιφέρειας που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τη ζωή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους...
μέσω ενός παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Λυκείου από 18-60 ετών, όπου μέσω ενός οργανωμένου δικτύου εθελοντισμού θα αναπτύξουν δράσεις για την υποστήριξη συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους ζωή, όπως ψυχικά ασθενείς, φυλακισμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι και μοναχικά άτομα.
Επίσης, θα υποστηρίζουν τις δράσεις του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου, που παρέχει υπηρεσίες στην ευάλωτη ομάδα των ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ θα είναι ταχύρυθμο και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Βόλου, Αναλήψεως 255 (με Γαμβέτα), Βόλος, τηλ. και fax: 24210 56001, 2231042862

Δεν υπάρχουν σχόλια: