Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πωλητές/Πωλήτριες (πλήρους ή/και μερικής απασχόλησης)

Πωλητές/Πωλήτριες (πλήρους ή/και μερικής απασχόλησης)
Η Media Markt αναζητά για το κατάστημά της στο Ρέντη Νέους – Νέες χωρίς προϋπηρεσία για Πωλητές/Πωλήτριες (πλήρους ή/και μερικής απασχόλησης)...



Οι αρμοδιότητές σας:

Εργάζεστε σε δυναμικά τμήματα του καταστήματος (λευκών συσκευών, μικροσυσκευών, συσκευών εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών, κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, φωτογραφικών ειδών, CD/DVD και Software , Service, Ταμείο). Συμβουλεύετε τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα μεταδίδοντας τους τον ενθουσιασμό σας για την τεχνολογία. Εντυπωσιάζετε με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό σας και την διάθεση για εξυπηρέτηση.



Εσείς:

Αντιλαμβάνεστε γρήγορα τι επιθυμούν οι πελάτες και τους προτείνετε το κατάλληλο προϊόν.

Η υπευθυνότητα, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών, η άνεση στην επικοινωνία και η ευγένεια είναι βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας.

Αν η ομαδική εργασία και ο ενθουσιασμός δεν είναι για σας άγνωστες λέξεις, τότε έχετε σε μας τις καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Είστε η εγγύηση ότι τόσο η πρώτη, όσο και η τελευταία εντύπωση που έχουν οι πελάτες μας είναι άριστες!



Σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας;

Με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας (συνοδευτική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα στα ελληνικά ή αγγλικά) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: