Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στη Eurovision

Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στη EurovisionΤρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα Crystal Hall όπου διοργανώθηκε ο διαγωνισμός της Eurovision ετοίμαζε τρομοκρατική ομάδα, την οποία τελικά κατάφεραν να αποτρέψουν οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν...


Σύμφωνα με το υπουργείο Ασφαλείας συνελήφθησαν 40 άτομα, κάποια εκ των οποίων σκοτώθηκαν, καθώς πρόβαλαν αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους.

Οι τρομοκράτες σκόπευαν να επιτεθούν εναντίον και του Ιλχάμ Αλίεφ, αστυνομικών τμημάτων, ξενοδοχείων όπου φιλοξενούνταν ξένοι, καθώς και εναντίον χώρων λατρείας. 

Οι υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν τα μέλη της ομάδας στη διάρκεια χωριστών επιχειρήσεων στο Μπακού, στις πόλεις Γκάντζα και Σουμγκάιτ, καθώς και σε πολλές περιφέρειες της χώρας, πρόσθεσε το υπουργείο χωρίς να διευκρινίσει πότε έγιναν οι συλλήψεις.

«Το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας επέλεξε να μην αποκαλύψει αυτή την πληροφορία στη διάρκεια της Eurovision για να μην προκαλέσει πανικό ανάμεσα στους πολίτες και τους ξένους προσκεκλημένους», εξήγησε το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: