Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

479 εποχικοί στη Βιομηχανία Ζάχαρης

479 εποχικοί στη Βιομηχανία ΖάχαρηςΤο νέο προσωπικό θα εργαστεί σε εργοστάσια στην Ορεστιάδα, στις Σέρρες και στο Πλατύ Ημαθίας. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για όλες τις θέσεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης λήγουν την Τρίτη 19 Ιουνίου...

Στην προκήρυξη 479 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις που κυμαίνονται από 3 έως 8 μήνες προχώρησε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, για τα εργοστάσιά της στην Ορεστιάδα, στις Σέρρες και στο Πλατύ Ημαθίας.
Μεταξύ των ειδικοτήτων με τις περισσότερες θέσεις εργασίας ανήκουν και οι: ΠΕ Γεωπόνοι, ΤΕ Λογιστές, ΔΕ Αγγελιοφόροι Ψεκασμών, ΔΕ Εφαρμοστές, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες, ΔΕ Οδηγοί, ΥΕ Συντηρητές-Χειριστές και ΥΕ Εργάτες.
Για την πλειονότητα των θέσεων του διαγωνισμού, που αφορά την ειδικότητα ΔΕ Αγγελιοφόρος Ψεκασμών, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής ή Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας ή Γεωργικών Βιομηχανιών ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ΙΕΚ, ΤΕΕ Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών, Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς και εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε ψεκασμούς μεγάλων καλλιεργειών.
Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι για τις 192 θέσεις στο εργοστάσιο της Ημαθίας θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Εργοστάσιο Πλατέος Ημαθίας, 44ο χλμ.Θεσ/νίκης-Βεροίας, Τ.Κ. 590 32, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Προσωπικού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2333068200, 2333068306.
Για τις 137 θέσεις στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, η αντίστοιχη διεύθυνση είναι: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. - Εργοστάσιο Ορεστιάδας 3ο χιλ. Ε.Ο Ορεστιάδας-Αλεξανδρούπολης Τ.Κ 682 00. Πληροφορίες στο τηλ.: 25520 41828.
Τέλος, για τους 150 εποχικούς υπαλλήλους στο εργοστάσιο των Σερρών, οι αιτήσεις υποβάλλονται στην διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. - Εργοστάσιο Σερρών - 3ο χιλιόμετρο οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, προς το Τμήμα Προσωπικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23210-90360 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στο εργοστάσιο Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: