Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

150 συμβάσεις σε Καρπενήσι και Αγραφα

150 συμβάσεις σε Καρπενήσι και ΑγραφαΕως την επόμενη Τετάρτη, 18 Ιουλίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 150 θέσεις που προκηρύχθηκαν στην...
Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την επόμενη Τετάρτη, 18 Ιουλίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 150 θέσεις που προκηρύχθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από τους οποίους την πλειονότητα συγκεντρώνουν οι Δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων, όπου αντιστοιχούν 60 και 40 θέσεις.
Το προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και θα στελεχώσει 31 ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι ακόλουθες δύο:
-ΥΕ Εργατών, 26 θέσεις, και
-ΥΕ Εργατών Γενικών καθηκόντων, 25 θέσεις.
Επιπλέον, θα προσληφθούν 17 Οδηγοί Γ' και Δ' κατηγορίας, έντεκα Διοικητικοί - Γραμματείς και δέκα Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θέσεις προσφέρονται, επίσης, για Οικοδόμους, Νοσηλευτές, Οικογενειακούς Βοηθούς, Ηλεκτρολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες, πτυχιούχους Πληροφορικής και για Καθαρίστριες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους;, είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στα εξής σημεία:
- Στην έδρα του Περιφερειακού Παραρτήματος του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. (Ροζάκη Αγγελή 59, Λαμία),
- Στο Εργατικό Κέντρο Ευρυτανίας (Ν. Τσαμπούλα 3 Καρπενήσι),
- Στα ΚΕΠ του Δήμου Καρπενησίου. και
- Στα ΚΕΠ του Δήμου Αγράφων.
Ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, οι αιτήσεις αποστέλλονται στα γραφεία της δικαιούχου στη διεύθυνση: ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε.(για Π.Ε. Ευρυτανίας), Ροζάκη Αγγελή 59, Τ.Κ. 351 00, Λαμία. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 51777.


Δεν υπάρχουν σχόλια: