Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

35 χορηγίες σε μαθητές Α΄ Λυκείου στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή

35 χορηγίες σε μαθητές Α΄ Λυκείου στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική ΣχολήΣε 35 εγγραφέντες στην Α΄ τάξη του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-2013 θα χορηγήσει ισάριθμες υποτροφίες η Ριζάρειος Εκκλησιαστική Σχολή.
Οι υποτροφίες θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης βάσει της προόδου και της διαγωγής των υποτρόφων, και θα παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση, σίτιση, διαμονή, διδακτικά βιβλία, γραφική ύλη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου και δεν έχουν υπερβεί το 20ό έτος της ηλικίας τους.
Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει με κριτήρια: α) τον βαθμό του απολυτηρίου Γυμνασίου, β) το αποτέλεσμα της γραπτής δοκιμασίας και γ) την προφορική συνέντευξη. Η γραπτή δοκιμασία θα αφορά μαθήματα θεολογικού και φιλολογικού περιεχομένου (Θρησκευτικά, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής (οδός Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι, ΤΚ 152 33). Πρόσθετες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 210 6814048 και 210 6850304.


Δεν υπάρχουν σχόλια: