Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εκπαιδευτές για Αξιωματικούς Μηχανικού

Εκπαιδευτές για Αξιωματικούς ΜηχανικούΣτην πρόσληψη, με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση θα προχωρήσει η Σχολή Τεχνικής...
Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού, με έδρα το Γουδή, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.
Στην πρόσληψη, με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση θα προχωρήσει η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού, με έδρα το Γουδή, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την Αίτησή τους, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα πτυχίων ή διπλωμάτων, αποδεικτικό θέσης που κατέχουν (για δημοσίους υπαλλήλους) και επικυρωμένη φωτοτυπία των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Για τους Αξ/κούς απαιτείται επίσης Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου από την αρμόδια Στρατιωτική Αρχή, καθώς και βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα για τη διάρκεια ασφάλισης καθώς και δήλωση Ν. 1599/86 για το χρόνο - είδος προϋπηρεσίας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 13 Ιουλίου και πραγματοποιείται με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξκών Μηχανικού», Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190. Τ κ. 15773. Γουδή - ΑΘΗΝΑ. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.army.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: