Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Επιστήμονες στο ΑΣΠΑΙΤΕ και το ΤΕΙ Ηπείρου

Επιστήμονες στο ΑΣΠΑΙΤΕ και το ΤΕΙ ΗπείρουΕπιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 θα εντάξει στο δυναμικό του το Τεχνολογικό Ιδρυμα...
Ηπείρου.
Επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 θα εντάξει στο δυναμικό του το Τεχνολογικό Ιδρυμα Ηπείρου. Οι εργαστηριακοί συνεργάτες θα απασχοληθούν στο Τμήμα Νοσηλευτικής (Φυσιολογία Ι και Φυσιολογία ΙΙ) και επιστημονικοί συνεργάτες στο τμήμα Λογιστικής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει πέραν της αίτησης να αποστείλουν, μεταξύ άλλων, βασικό τίτλο σπουδών, τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, πιστοποιητικό επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά και βιογραφικό σημείωμα.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στις γραμματείες των Τμημάτων και στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (http://www.teiep.gr).
Νέοι συνεργάτες
Με νέους συνεργάτες θα καλύψει τις άμεσες διδακτικές, ερευνητικές και επιστημονικές ανάγκες της η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Ειδικότερα, η ΑΣΠΑΙΤΕ θα προσλάβει επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες για τα τμήματα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας, Εκπαιδευτικών Πολιτικών έργων υποδομής, Εκπαιδευτικών Πολιτικών δομικών έργων, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής, Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας, Γενικό τμήμα Γενικών μαθημάτων και Γενικό τμήμα Παιδαγωγικών μαθημάτων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 13 Ιουλίου και λήγει την 1η Αυγούστου.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα www.aspete.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: