Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Οικονομικά στελέχη στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Οικονομικά στελέχη στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής ΣταθερότηταςEξειδικευμένα στελέχη στους τομείς Διαχείρισης Κινδύνων, Επενδυτικής Τραπεζικής και Οικονομικής Διαχείρισης πρόκειται να προσλάβει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Τα νέα στελέχη θα επιλεγούν κατόπιν αξιολόγησης προσόντων -εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ- και θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με δυνατότητα ανανέωσης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία τουλάχιστον επτά ετών σε Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων ή Διεύθυνση Επενδυτικής Τραπεζικής ή Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τράπεζας ή σε Ελεγκτική Εταιρεία ή Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης ή στρατηγικής. Ακόμη θα πρέπει:
  • Nα είναι κάτοχοι πτυχίου ανώτατης σχολής και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Επιθυμητές πιστοποιήσεις CFA, PRM, CA ή CPA.
  • Nα διαθέτουν εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και εποπτείας συστημάτων διαχείρισης τραπεζικών κινδύνων, διενέργειας ή/και συντονισμού οικονομικού ελέγχου, ανάλυσης και παρακολούθησης χρηματοοικονομικών μεγεθών, συγχωνεύσεων/εξαγορών, αποτιμήσεων κ.λπ.
  • Να έχουν γνώσεις Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης καθώς και του ισχύοντος ελληνικού και διεθνούς πλαισίου κεφαλαιακής επάρκειας και εποπτείας των πιστωτικών ιδρυμάτων.
  • Να γνωρίζουν άριστα αγγλικά, MS Office και να διαθέτουν πολύ καλές δεξιότητες επικοινωνίας, διαχείρισης έργων κ.λπ.
Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό του σημείωμα, συνοδευόμενο από επιστολή όπου να εκθέτονται οι λόγοι καταλληλότητας για τη θέση, μέχρι τις 24 Αυγούστου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση hfsf@bostonhamilton.com με την ένδειξη «Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας». Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8764812, ή στην ιστοσελίδα www.hfsf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: