Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Προσωπικό από τον "Όμιλο Ξυνή"

Προσωπικό από τον Στην πρόσληψη νέων συνεργατών προχωράει ο Όμιλος Ξυνή, ο οποίος θα εντάξει στο δυναμικό του εντυποδιανομείς, telemarketing Agents, έναν προϊστάμενο Λογιστηρίου, έναν Υπεύθυνο Υποστήριξης Πωλήσεων και έναν Υπεύθυνο Marketing και Προωθητικών Ενεργειών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους στα παρακάτω email, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 210 5279500.
Εντυποδιανομείς: Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν με μερική απασχόληση στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ θα πρέπει να είναι κάτοχοι μεταφορικού μέσου. Αποστολή βιογραφικών στο email: glyfsec@xinis.gr
Υπεύθυνος Υποστήριξης Πωλήσεων: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή Κολεγίου (Γνώσεις Marketing θα εκτιμηθούν), εργασιακή εμπειρία σε θέση telemarketing ή πωλήσεων, εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ και άριστη ικανότητα επικοινωνίας. Αποστολή βιογραφικών στο hr-cvs@xinis.com
Προϊστάμενος Λογιστηρίου: Τα απαραίτητα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι μεταξύ άλλων: πτυχίο ΑΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης, πενταετής τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, απαραίτητη διετή εμπειρία σε εταιρεία Α.Ε., ηλικία 35-45 ετών, εμπειρία στη διαχείριση συστημάτων ERP και στη διοίκηση ολιγομελούς ομάδας στελεχών. Αποστολή βιογραφικών στο email: laxinis@gmail.com.
Telemarketing Agents Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν Απολυτήριο Λυκείου, εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (πωλήσεων ή/ και τηλεφωνικού κέντρου) και εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ.
Υπεύθυνος Marketing και Προωθητικών Ενεργειών: ο ιδανικός υποψήφιος, ο οποίος θα απασχοληθεί στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να διαθέτει πτυχίο Κολεγίου, ΑΕΙ, ΤΕΙ με ειδίκευση στο Marketing, απαραίτητα διετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ικανότητα σύνταξης και υλοποίησης Marketing plans και below the line προωθητικών ενεργειών, άριστη γνώση των νέων Τεχνολογιών, άριστη γνώση των Social Media, ενώ θα πρέπει να γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα. Αποστολή βιογραφικών στο email: maria@xinis.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια: