Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

1.000 νέες θέσεις στη βρετανική αλυσίδα Marks & Spencer

1.000 νέες θέσεις στη βρετανική αλυσίδα Marks & SpencerΣτη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας πρόκειται να προχωρήσει κατά τη διάρκεια του 2013 η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Marks & Spencer.
Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα κληθεί να καλύψει κυρίως ανάγκες των τμημάτων διαδικτυακών πωλήσεων που βρίσκονται στο νεόδμητο κέντρο διανομής της Marks & Spencer στην τοποθεσία Castle Donington, βορειοδυτικά της επαρχίας Leicesterchire στην κεντρική Αγγλία.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας έχουν συνολική έκταση 900.000 τετραγωνικά μέτρα (όσο 11 στάδια Wembley!) και 25 μέτρα ύψος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της M&S, από το Castle Donington θα διανέμονται σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία πάνω από δύο εκατομμύρια ρούχα και οικιακά προϊόντα ετησίως.
«Το κέντρο διανομής θα αποτελέσει σημείο κλειδί για τη μελλοντική στρατηγική της εταιρείας και την επίτευξη του στόχου της να καταστεί η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στον τομέα των πωλήσεων μέσω Διαδικτύου μέχρι το 2015», δήλωσε ο Darrell Stein, διευθυντής τεχνολογίας πληροφοριών και εφοδιαστικής της M&S.
Οι επαγγελματίες που θα προσληφθούν θα είναι κατά κύριο λόγο υπάλληλοι αποθηκών, οδηγοί οχημάτων, μάνατζερ, μηχανικοί και τεχνικοί.
Oπως επισημαίνει εκπρόσωπος της εταιρείας, η M&S σκοπεύει να συνεργαστεί με την εταιρεία Remploy, η οποία ειδικεύεται στην υποστήριξη ατόμων με αναπηρία, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις 1.000 θέσεις να καλυφθούν από εργαζομένους που αντιμετωπίζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα ή κάποια μορφή αναπηρίας.
Για να ενημερώνεται κανείς για τις νέες θέσεις εργασίας που προκηρύσσει η M&S μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα:http://corporate.marksandspencer.com/mscareers/apply_now.
1.060 καταστήματα και 78.000 υπάλληλοι
Η Marks & Spencer είναι μία από τις μεγαλύτερες βρετανικές αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, καθώς διαθέτει 700 καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία και 360 σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, που απασχολούν 78.000 εργαζομένους. Το 49% της εμπορικής δραστηριότητας της M&S προέρχεται από τις πωλήσεις ρούχων και προϊόντων για το σπίτι, ενώ το υπόλοιπο 51% αφορά πωλήσεις ειδών και γευμάτων διατροφής.
Ειδικότερα σε σχέση με τον τομέα των διαδικτυακών πωλήσεων, πάνω στον οποίον στηρίζει τα περισσότερα επενδυτικά της σχέδια η εταιρεία, τον τελευταίο χρόνο κατέγραψε αύξηση των εσόδων του κατά 18%, φτάνοντας τις 559 εκατ. αγγλικές στερλίνες.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: