Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρακτική για 30 πτυχιούχους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρακτική για 30 πτυχιούχους στο Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΤριάντα άνεργοι πτυχιούχοι θετικών και θεωρητικών σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλων ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κινητικότητας που υλοποιεί το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci.


Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε αντικείμενα συναφή προς τα αντικείμενα σπουδών τους σε 16 μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, εκπαιδευτικούς φορείς και σε ένα νοσοκομείο στη Γερμανία, τη Δανία, την Ισπανία, την Κύπρο, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άνεργοι πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ηλικίας έως 28 ετών, ενώ εξαιρούνται του προγράμματος προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, αλλά και υποψήφιοι διδάκτορες.
Το γνωστικό αντικείμενο των συμμετεχόντων περιλαμβάνει τα πεδία: Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Ανάπτυξης Λογισμικού, Επιστήμης Υλικών, Βιολογικών Εφαρμογών, Μικροβιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Φυσικής /Χημείας Πλάσματος, Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωλογίας, Γεωγραφίας, Γεωφυσικής, Περιβαλλοντικών Επιστημών, Υδροδυναμικής, Ιατρικής (Δερματολογίας), Προσχολικής Αγωγής, Επιστημών της Τέχνης, Media Art.
Η χρονική διάρκεια των περιόδων πρακτικής άσκησης κυμαίνεται από τρεις έως έξι μήνες, ενώ οι πρώτες περίοδοι θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2013 και θα ολοκληρωθούν σε διαδοχικές ροές μέχρι τον Μάιο του 2014.
Διαδικασία συμμετοχής
Η προεπιλογή των συμμετεχόντων πραγματοποιείται από Επιτροπές συναφούς αντικειμένου μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τους οργανισμούς υποδοχής του εξωτερικού, με προτεραιότητα στους πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2012 στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ, http://dikeppee.uoi.gr, ενώ οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2013.
Αιτήσεις
Η υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιείται έως και τις 9 Νοεμβρίου 2012 αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στα Γραφεία του ΚΕΚ στη διεύθυνση: Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ΔΙ.ΚΕ.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος», Τ.Κ. 451 10, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 26510 09141 και 26510 09131, στο φαξ 26510 09230 και στο email kekuoi@cc.uoi.gr. Επιπλέον, πληροφορίες διατίθενται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΕΚ, http://dikeppee.uoi.gr

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: