Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

64 θέσεις καθαριότητας σε Θερμαϊκό, Σάμο, Ρήγα Φεραίο και Λέσβο

64 θέσεις καθαριότητας σε Θερμαϊκό, Σάμο, Ρήγα Φεραίο και ΛέσβοΔήμος Θερμαϊκού
Τριάντα μία προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Θερμαϊκού. Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής:
  • ΥΕ Εργατών καθαριότητας, 18 θέσεις, και
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου, οκτώ θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν τέσσερις Οδηγοί Τράκτορα και ένας Χειριστής Μηχανημάτων Εργων, όλοι κατηγορίας ΔΕ. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 23920 39001.
Δήμος Σάμου
Εξι Συνοδοί Απορριμματοφόρων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προσληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στον Δήμο Σάμου, μετά την έγκριση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 22733 50122.
Δήμος Ρήγα Φεραίου
Με έντεκα εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει πρόσκαιρες ανάγκες του ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο οποίος απέσπασε προ ολίγων ημερών την έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής. Οι θέσεις αφορούν αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου τριών ειδικοτήτων και συγκεκριμένα των ακολούθων:
  • ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, οκτώ θέσεις,
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, δύο θέσεις, και
  • ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Εργων JCB, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 24253 50203.
Παιδικοί Σταθμοί Λέσβου
Αμεσα θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 16 θέσεις εποχικού προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς Λέσβου στο πλαίσιο του προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού"/ ΕΣΠΑ 2007-2013 "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής". Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι των κατηγοριών ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις ειδικότητες:
  • ΥΕ Καθαριστών, επτά θέσεις,
  • ΔΕ Μαγείρων, έξι θέσεις, και
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις.
Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας ίσης με τον χρόνο λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22510 27501.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: