Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ "ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας"



Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με την ΕΛΙΞ στην Ανατολική ΑττικήΗ ΕΛΙΞ ανακοινώνει τους πίνακες κατάταξης της υπ’αριθμ. ΚΟΧ 86.907/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 100 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ & ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ (πάτηστε πάνω σε κάθε επιλογή για περισσότερα)
Α) Πίνακας Προσληπτέων (αλφαβητικά)
Β) Πίνακας Κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ
Γ) Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας
Δ) Πίνακας απορριπτέων (αλφαβητικά)


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι αυστηρά τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από την Τρίτη, 02/10/2012 έως και την Πέμπτη, 04/10/2012.
Βρείτε εδώ: Έντυπο Ενστάσεων
Προσοχή: Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται με συστημένη επιστολή αποκλειστικά στον Α.Σ.Ε.Π. (Πούλιου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και όχι στα γραφεία της ΕΛΙΞ ή σε Δήμους στους οποίους πιθανόν να ανήκετε.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των ωφελουμένων για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, παρακαλούμε διαβάστε και συμπληρώστε τα ακόλουθα έγγραφα:

Α) ΚΟΧ86.907_Διαδικασία Πρόσληψης
Β) Υπεύθυνη Δήλωση Αποδοχής θέσης Κοινωφελούς Εργασίας
Γ) Υπεύθυνη Δήλωση ΜΗ Αποδοχής θέσης Κοινωφελούς Εργασίας


Σύνδεσμος
http://www.elix.org.gr/actions-with-elix/actions-in-greece-with-elix-proposal/anakoinosi-apotelesmaton-koinofelous-ergasias-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: