Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εως 9 Νοεμβρίου η προθεσμία για 66 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Εως 9 Νοεμβρίου η προθεσμία για 66 θέσεις στην Υπηρεσία ΑσύλουΣτο ΦΕΚ 1/2012 βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη η 1Σ/2012 πρόσκληση του ΑΣΕΠ, που αφορά τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με 66 μόνιμους υπαλλήλους που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων ΑΣΕΠ και δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί στις υπηρεσίες τους (άρθρο 18 παρ. 3 του ν. 4058/2012).
Πιο συγκεκριμένα στη διαδικασία του «κλειστού» αυτού διαγωνισμού μπορούν να πάρουν μέρος όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1/1/2009 μέχρι και 31/12/2010, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν.
Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν μόνο οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων , ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Οικονομικών και ΔΕ Διοικητικού - Οικονομικού, αρκεί να μην έχουν διοριστεί κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εγγεγραμμένοι σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που κλήθηκαν από τον φορέα διορισμού προς ανάληψη υπηρεσίας και δεν αποδέχτηκαν τοn διορισμό τους ή που αποδέχτηκαν και εν συνεχεία παραιτήθηκαν, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία.
Η διαδικασία
Ουσιαστικά, η πρόσκληση αυτή του ΑΣΕΠ αφορά 3.500 περίπου υποψήφιους και συγκεκριμένα:
- 1.730 άτομα από οκτώ προκηρύξεις ΑΣΕΠ (6Κ/2007, 7Κ/2008, 3Κ/2008, 9Κ/2008, 11/2008, 8Κ/2008, 5Κ/2009 και 6Κ/2009), τα ονόματα των οποίων έχουν δημοσιευτεί σε ΦΕΚ διορισμού ΑΣΕΠ τη διετία 2009-2010 και
- 1.770 άτομα από 175 προκηρύξεις φορέων (δήμων, νομαρχιών, νοσοκομείων, επιμελητηρίων, Ταμείων κ.λπ.) με ημερομηνίες ΦΕΚ διορισμού από 1/1/2009 μέχρι και 31/12/2010.
Για την πλήρωση των θέσεων οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τους όρους της πρόσκλησης, κατατάσσονται σε πίνακα με βάση την παλαιότητα δημοσίευσης του πίνακα διοριστέων σε ΦΕΚ και κατά φθίνουσα σειρά της βαθμολογίας, με την οποία έχουν εγγραφεί στους πίνακες διοριστέων του αντίστοιχου κλάδου - ειδικότητας, οι οποίοι έχουν δημοσιευθεί από 1/1/2009 μέχρι και την 31.12.2010.
Μεταξύ των ισοβαθμούντων σε ΦΕΚ της ίδιας ημερομηνίας έκδοσης προηγείται ο υποψήφιος που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του. Στην περίπτωση που συμπίπτει και αυτή, διενεργείται δημόσια κλήρωση.
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΕ
ΦΟΡΕΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ
Περιφερειακό Γραφείο Αττικής
40
Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης
7
Περιφερειακό Γραφείο Ορεστιάδας
8
Περιφερειακό Αλεξανδρούπολης
7
Περιφερειακό Γραφείο Ρόδου
4
Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικά
Το ΦΕΚ της πρόσκλησης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνης 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΑΣ.189.1) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ταχυδρομικώς τις αιτήσεις τους, έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 1Σ/2012, Τ.Θ. 143 08, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.
Την αίτηση θα πρέπει να συνοδεύουν: φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας και φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του ΦΕΚ (τεύχος Γ΄), καθώς και της αντίστοιχης σελίδας στην οποία αναγράφεται ο πίνακας διοριστέων και υπογραμμισμένα το ονοματεπώνυμό του με τα υπόλοιπα στοιχεία. Τα αποτελέσματα και ο πίνακας των διοριστέων αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ανεξάρτητη Αρχή έως το τέλος Νοεμβρίου, έτσι ώστε το νέο προσωπικό να αναλάβει υπηρεσία άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: