Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πληροφορικός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, στο Α.Π.Θ.

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Ο ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έγου  «Ανάπτυξη Ψηφιακών Μαθημάτων, Υποστήριξη Ιδρυματικής Πλατφόρμας και άλλες Δράσεις ΑΠΘ», πού συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο- ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρισιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Δίου Μάθηση» του Εθνικού στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ.Μήτκα Περικλή, καθηγητή Τμήματος Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών προτίθεται να αναθέσει σε ένα(1) άτομο για διάστημα 12 μηνών( με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 24.000.000Ε (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων). Με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
1. Υποστήριξη της ανάπτυξης των ανοικτών ψηφιακών μισθωτών.
2. Οργάνωση των δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κατάρτισης του διαδικτυακού και τεχνικού προσωπικού του ιδρύματος.
3. Διοργάνωση διαγωνισμού καλύτερων ψηφιακών μαθημάτων και Βέλτιστων πρακτικών.
4. Οργάνωση των δραστηριοτήτων δημοσιότητας. Στη διάρκεια του έργου και διεξαγωγής ημερίδων, ενημερωτικών εκδηλώσεων,, εργαστηρίων, κλπ.


Προθεσμία Υποβολής: 07/01/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: