Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Υποστήριξη αφής από τα Ubuntu

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Στην κεντρική σελίδα του site των Ubuntu, η Canonical μάς προετοιμάζει για την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του γνωστού λειτουργικού, που θα υποστηρίζει λειτουργίες αφής. 

Ο τρόπος που επέλεξε η εταιρία να μας ενημερώσει, είναι με μία αντίστροφη που συνοδεύεται από το μήνυμα «τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ιδρυτής της Canonical, Mark Shuttleworth, είχε κάνει ξεκάθαρο, από τον προηγούμενο μήνα, πως η εταιρεία ετοιμάζει την νέα έκδοση Ubuntu 14.04 που θα υποστηρίζεται πλήρως από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα αλλά και tablets.

Άλλωστε κατά το 2012 κυκλοφόρησε και η έκδοση του λειτουργικού για την πλατφόρμα του Android, μεταφέροντας έτσι την εμπειρία των Linux και στις συσκευές που χρησιμοποιούν το σύστημα της Google.

Ήδη από την έκδοση 12.04, το νέο HUD (Heads-Up Display) φαίνεται φιλικό προς τη μετάβαση σε περιβάλλον με δυνατότητα αφής, με την έκδοση 14.04 να υπολογίζεται πως κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: