Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Νέο πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων και νέων επιστημόνων στη Θεσσαλονίκη

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ». Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, και των Δημοτικών Ενοτήτων Πυλαίας και Θέρμης που εντάσσονται στις παρακάτω ομάδες:

- Ανέργους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
- Νέους Επιστήμονες (μηχανικοί, Περιβαλλοντολόγοι, Οικονομολόγοι, Γεωπόνοι, Βιολόγοι, Χημικοί, Απόφοιτη πληροφορικής, κλπ)

Οι ωφελούμενοι θα υποστηριχθούν μέσω του τοπικού σχεδίου για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να πληροφορούνται για τα δικαιολογητικά και να προμηθεύονται το Έντυπο της Αίτησης από τις ιστοσελίδες των εταίρων της Α.Σ., από την ιστοσελίδα www.thessiq.gr, καθώς και από τα γραφεία της εταιρίας: ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - «I.DE.A. ΕΠΕ.», Χρ. Πίψου 9 & Μαντζάρου, Νέα Ξυλάδικα, τηλ. 2310546816, 2310532820 καθημερινά από μεταξύ 9:00- 17:00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μέχρι 22/3/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: