Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

10 θέσεις εργασίας προσφέρει η διάσημη εταιρεία καλλυντικών Revlon

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρει η διάσημη εταιρεία καλλυντικών Revlon για την κάλυψη των αναγκών της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1932 πωλώντας τα προϊόντα της σε ινστιτούτα αισθητικής και εξελίχθηκε σε εταιρεία-κολοσσό στον κλάδο της κοσμετολογίας, αναζητά χημικούς, πωλητές, διοικητικά και διευθυντικά στελέχη, αλλά και τεχνικό προσωπικό, οι οποίοι, κατά περίπτωση, θα πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τα τυπικά προσόντα που απαιτεί κάθε ειδικότητα, επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται υπό συνθήκες πίεσης, σε βάρδιες και να πραγματοποιούν υπερωρίες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τα τυπικά προσόντα, επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται υπό συνθήκες πίεσης, σε βάρδιες και να πραγματοποιούν υπερωρίες
Επιπλέον, απαιτείται η δυνατότητα καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με διαφορετικά τμήματα κάθε φορά και επίλυσης των προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν σε κάθε τομέα. Το «Εθνος - Εργασία» σήμερα παρουσιάζει ενδεικτικά ορισμένες από τις προσφερόμενες θέσεις:

Associate Manager, Retail Strategy

Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στο αντικείμενο της θέσης, άριστη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
Κωδ. θέσης: 13-0007

Creative Services Manager - Global
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Αριστη γνώση χειρισμού PC και MAC, Εμπειρία στη γραφιστική και άριστη γνώση των προγραμμάτων Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator και MS PowerPoint, εμπειρία στον σχεδιασμό παρουσιάσεων με ενσωματωμένα video.
Κωδ. θέσης: 12-0370

Customer Finance Director
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πτυχίο ή μεταπτυχιακός τίτλος (προτιμάται) στα Οικονομικά ή στη Λογιστική, εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών, εμπειρία στην οικονομική και επιχειρησιακή ανάλυση, εμπειρία στον σχεδιασμό προϋπολογισμού και στις οικονομικές προβλέψεις.
Κωδ. θέσης: 13-0053

Development Chemist
Περιοχή: Edison, New Jersey
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Χημεία ή συναφές αντικείμενο, γνώση των αρχών της κοσμετολογίας, προϋπηρεσία τριών έως έξι ετών στον κλάδο, ικανότητα στη διαμόρφωση και τον έλεγχο καλλυντικών προϊόντων.
Κωδ. θέσης: 12-0380

Executive Assistant
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πολύ καλή γνώση των προγραμμάτων Adobe Acrobat, Microsoft Sharepoint και των κλασικών προγραμμάτων Microsoft, προθυμία εκμάθησης νέων υπολογιστικών προγραμμάτων και συστημάτων, ικανότητα στην πρόληψη και επίλυση προβλημάτων, ευελιξία στα είδη των καθηκόντων.
Κωδ. θέσης: 13-0044

Graphic Designer
Περιοχή: Νέα Υόρκη
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου ή κολεγίου στη γραφιστική ή πέντε έως επτά έτη σχετικής εμπειρίας, γνώση των προγραμμάτων Photoshop, Quark Express, Powerpoint, Illustrator, InDesign, Corel Draw και Microsoft Office. Η γνώση σχεδιασμού ιστοσελίδων θα θεωρηθεί προσόν.
Κωδ. θέσης: 12-0373

Lead Application Architect
Περιοχή: Edison, New Jersey
Προσόντα: Πτυχίο και μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο, προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, 15ετής προϋπηρεσία στον τομέα του Information Technology, εμπειρία επτά έως δώδεκα ετών στον προγραμματισμό.
Κωδ. θέσης:12-0337

Operations Finance Manager
Περιοχή: Oxford, Βόρεια Καρολίνα
Προσόντα:Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα Οικονομικά, στη Λογιστική ή άλλο συναφές αντικείμενο, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε έως επτά ετών, άριστη γνώση των Microsoft Office (Powerpoint, Excel, Word, Access).
Κωδ. θέσης: 12-0444

Material Handler (6)
Περιοχή: Oxford, Βόρεια Καρολίνα
Προσόντα: Απολυτήριο λυκείου ή τεχνικής σχολής, προϋπηρεσία τουλάχιστον έξι μηνών στον ναυτιλιακό τομέα, καλές μαθηματικές γνώσεις, καλή χρήση του γραπτού λόγου, βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, δυνατότητα υπερωριών, καλή φυσική κατάσταση για την εκπλήρωση των καθηκόντων.
Κωδ. θέσης: 12-0283, 13-0031, 12-0297, 12-0311, 12-0333, 13-0036

Mechanic A - Electrician (2)
Περιοχή: Oxford, Βόρεια Καρολίνα
Προσόντα: Απολυτήριο λυκείου ή τεχνικής σχολής ή πέντε έτη αντίστοιχης εμπειρίας στο αντικείμενο της θέσης, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών στη συντήρηση και επισκευή συσκευών, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στις ηλεκτρονικές συσκευές, καλή φυσική κατάσταση για την εκπλήρωση των καθηκόντων.
Κωδ. θέσης: 12-0290, 13-0070

Mechanic B (2)
Περιοχή: Oxford, Βόρεια Καρολίνα
Προσόντα: Απολυτήριο λυκείου ή τεχνικής σχολής, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο έως τεσσάρων ετών στη συντήρηση και επισκευή συσκευών, καλή φυσική κατάσταση για την εκπλήρωση των καθηκόντων
Κωδ. θέσης: 12-0148, 12-0255

Οι θέσεις και η φόρμα αποστολής βιογραφικών στην ιστοσελίδα https://re22.ultipro.com/REV1000/JobBoard/ListJobs.aspx?__vt=ExtCan&__SVRTRID=7DD3D468-FFF8-4B90-AA55-D99544ABC035

 http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: