Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

16 χορηγίες σε μαθητές και φοιτητές από την Ηπειρο

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Δεκαέξι υποτροφίες θα χορηγήσουν τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ».

Ειδικότερα, τέσσερις υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές/τριες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) της Ηγουμενίτσας, των Ιωαννίνων και της Κόνιτσας με βαθμό απολυτηρίου Γ' τάξης γυμνασίου ή αποδεικτικό σπουδών της προηγούμενης τάξης «Αριστα» ή «Πολύ Καλά», ενώ άλλες τέσσερις θέσεις θα καλυφθούν από φοιτητές/τριες Ανώτατης Εκπαίδευσης Τεχνολογικού Τομέα της χώρας, οι οποίοι κατάγονται από την Ηπειρο και έχουν βαθμό απολυτηρίου από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Αριστα» ή «Πολύ Καλά».
Τέλος, οκτώ υποτροφίες θα λάβουν φοιτητές/τριες Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας, οι οποίοι κατάγονται από την Ηπειρο και έχουν βαθμό απολυτηρίου από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Αριστα» ή «Πολύ Καλά». Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24 Απριλίου 2013, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν εκτενέστερη πληροφόρηση στα τηλέφωνα: 210-3442354 και 210-3442229.


http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: