Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

"ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών (Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών)

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «USEFIL (Unobtrusive Smart Environments for Independent Living)» (Ε-1669), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για δύο (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης. Οι θέσεις έχουν ως εξής:

1. Μία (1) θέση πτυχιούχου ΑΕΙ Πληροφορικής ή Τηλεπικοινωνιών για την τεχνική διαχείριση και υποστήριξη προγραμμάτων, συγγραφή παραδοτέων και διάχυση των αποτελεσμάτων τους (project management) και τη διαχείριση ιστοχώρων (CMS). Απαραίτητη προϋπηρεσία και εμπειρία στη τεχνική διαχείριση ερευνητικών έργων, άριστη γνώση αγγλικών, τεχνολογιών πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών, MS Office, με έμφαση στο Excel, και χειρισμού Project Management Systems. Εξειδίκευση σε θέματα: e-health, επεξεργασία σημάτων, σχεδιασμός βάσεων δεδομένων, δίκτυα πρόσβασης και μεταγωγής, μεταπτυχιακές σπουδές σε σχετικό γνωστικό αντικείμενο (κατ’ελάχιστο MSc), εμπειρία σε ερευνητικά έργα, καθώς και δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή συνέδρια θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

2. Μία (1) θέση Μηχανικού ή Πτυχιούχου AEI ή ΤΕΙ Συστημάτων Πληροφορικής για την ανάπτυξη εφαρμογών και ασφαλών διαδικτυακών υπηρεσιών με επίκεντρο στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας και διαχείρισης γνώσης. Απαραίτητα προσόντα: (α) Γνώση λειτουργικού περιβάλλοντος (Windows Server, Linux) (β) γνώσεις τεχνολογιών J2EE (Java 1 Enterprise Edition) με εμπειρία προγραμματισμού σε smartphone λειτουργικά περιβάλλοντα J2ME/Android ή/και γνώσεις προγραμματισμού σε περιβάλλον .NET (C#, VB.NET) με εμπειρία σε κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών και διαδικτυακών υπηρεσιών (γ) Εμπειρία σε χειρισμό δεδομένων σε μορφή XML και (δ) άριστη γνώση αγγλικής.

Σχετικές Μεταπτυχιακές σπουδές όπως και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα &  δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή συνέδρια θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά σε τρία αντίγραφα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 30-3-2013 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν τον αριθμό των θέσεων που τους ενδιαφέρει.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για πάνω από μία θέση, θα πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστή αίτηση για κάθε μία, που θα συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα σε τρία αντίγραφα στην Ελληνική ή την Αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τoν κ. Όμηρο Παπαδόπουλο στο τηλέφωνο: 210-6503004 και στο email: homerpap@dat.demokritos.gr.

Η παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς και η αίτηση βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στη διεύθυνση  www.demokritos.gr

Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο, ο αριθμός του έργου και ο αρμόδιος για πληροφορίες.
 
Αρχείο προκήρυξης: Jobs361.pdf
Αίτηση: Αίτηση_ΓΕΛ_09_06_2006.rtf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: