Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

8 Γυμναστές στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού (γυμναστές)
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ -ΧΟΡΤΙΑΤΗ
(Κ.Ε.Π.Α.Π)
Απ. Σαμανίδη 21
Πανόραμα ΤΚ 55236
Τηλ: 2313301099 fax: 3210346760
 
Αριθ. Πρωτ. 364 /12.03.2013
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ –ΧΟΡΤΙΑΤΗ
 
ύστερα από τις υπ’ αριθ. 21/2013 απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΠΑΠ και σύμφωνα με την Αριθ. Πρωτ. οικ. 44949/29.11.2012 εγκριτική απόφαση της Διεύθυνσης ΟΤΑ του Υπουργείου Εσωτερικών και με την υπ’ αριθ. 92/2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΠΑΠ ,

ανακοινώνει
ότι θα προσλάβει για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στην επικράτεια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη περίοδο 2012- 2013, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι δεκαπέντε (15) εβδομάδες, συνολικό αριθμό οκτώ (08) ατόμων, γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες,
  • Έξι (6) γυμναστές- στριες με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga και zumba (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).
  • Έναν (1) γυμναστές- στριες με ειδικότητα αεροβική- βάρη,
  • Έναν (1) γυμναστής- στρια  με ειδικότητα δραστηριότητες κλειστών χώρων- παραδοσιακών χορών.
Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν την περίοδο Απρίλιος 2013 – Ιούλιος 2013.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την υπ΄ αριθ.4843/1.2.2008 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού  (ΦΕΚ 211/Β/08), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την υπ΄αριθ. 34103/21-7-08 (ΦΕΚ 1525/Β/08) και την με αριθμό 94842/24.8.2011 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 1945/Β/31.8.2011), με θέμα: «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για  Όλους »

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
  • Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με την ανάλογη ειδικότητα, όπου ζητείται.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
  • Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του  Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Για την αξιολόγηση θα ισχύσει η εντοπιότητα και η μοριοδότηση θα γίνει σύμφωνα με το αντίστοιχο Οργανωτικό Πλαίσιο της Γ.Γ.Α., όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με αριθμό 94842/24.8.2011 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 1945/Β/31.8.2011), με θέμα: «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για  Όλους». Για ποσοστό 20% δεν προσμετρώνται μόρια προϋπηρεσίας στα ΠΑγΟ.
 
ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω  δικαιολογητικά :
1.    Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής
2.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφό Αστυνομικής Ταυτότητας
3.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
4.    Επικυρωμένα αντίγραφα προϋπηρεσίας σε μήνες (από συμμετοχή σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού ΓΓΑ)
5.    Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών
6.    Πιστοποιητικό εντοπιότητας
7.    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, ότι ο αιτών είναι άνεργος και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση, στο έντυπο κριτηρίων επιλογής και στο βιογραφικό σημείωμα, είναι αληθή.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής . Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
• Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι ο αιτών εάν επιλεγεί, θα απασχοληθεί σε όποια δημοτική ενότητα του Δήμου του υποδειχθεί (Δημοτικές Ενότητες Πανοράματος, Πυλαίας, Χορτιάτη, Φιλύρου, Ασβεστοχωρίου)
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι γνωρίζει και μπορεί να διδάξει το σύνολο των αντικειμένων ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga και zumba (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή των Π.Φ.Α. που θα εργαστούν γίνεται με το παρακάτω σύστημα κριτηρίων:
(α) Προϋπηρεσία στα ΠΑγΟ
Για κάθε μήνα απασχόλησης άνω των 15 ωρών ανά εβδομάδα, λαμβάνονται 3 μόρια. Αν συμπληρώνονται τουλάχιστον 12 ώρες, τα μόρια που αντιστοιχούν είναι 2 για κάθε μήνα.
(β) Βαθμός πτυχίου
Ο βαθμός πτυχίου πολλαπλασιάζεται με το συντελεστή 3 και το γινόμενο στρογγυλοποιείται σε ακέραιο αριθμό (αριθμός μορίων πτυχίου).
(γ) Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών:
Ι) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master): 20 μόρια
ΙΙ) Διδακτορικό Δίπλωμα: 30 μόρια.
(δ) εντοπιότητα, κατά τις κείμενες διατάξεις: 1 μόριο
(ε) Ειδίκευση – πρόσθετες γνώσεις αντίστοιχες με το περιεχόμενο των ΠΑγΟ
1η κατηγορία ειδικοτήτων ή ειδικεύσεων ή κατευθύνσεων: 20 μόρια
2η κατηγορία ειδικοτήτων ή ειδικεύσεων ή κατευθύνσεων: 10 μόρια
(στ) Οικογενειακή κατάσταση
Ι) έγγαμος με ένα παιδί: 5 μόρια
ΙΙ) έγγαμος με δύο παιδιά: 10 μόρια
ΙΙΙ) έγγαμος με τρία παιδιά: 15 μόρια
ΙV) πολύτεκνη οικογένεια: 15 μόρια
Τα μόρια προσμετρούνται για μία (1) μόνο κατηγορία από τις ανωτέρω.
(ζ) Σε περίπτωση ισοβαθμίας
λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα κριτήρια που προκύπτουν από το βιογραφικό σημείωμα, με την εξής προτεραιότητα: Ημερομηνία κτήσης πτυχίου, κτήση δεύτερου σχετικού με το αντικείμενο πτυχίου, κτήση βεβαιώσεων σεμιναρίων σχετικών με το αντικείμενο, κτήση δεύτερου πτυχίου, βαθμός πτυχίου.
(η)  Για ποσοστό 20% των θέσεων δεν προσμετρούνται μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.
(θ) Οι Π.Φ.Α. προσλαμβάνονται και απασχολούνται στα Π.Α.γ.Ο., με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες.
(ι) Οικονομικοί Όροι Απασχόλησης.
Ι) Στα Π.Α.γ.Ο προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α., με δικαίωμα να εργασθούν ως τη συμπλήρωση του αριθμού των 30 ωρών σε έναν ή περισσότερους φορείς.
ΙΙ) Όσοι επιλέγονται να εργαστούν στα προγράμματα με τη διαδικασία τύπου 3 υπογράφουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες, με την Ειδική Γραμματείας Διατροφής και Άθλησης.

ΕΠΙΛΟΓΗ –ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε με τις  υπ. αριθ. 37/2011 και την 21/2013 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης. Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη. Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στα γραφεία της επιχείρησης, από την επομένη της  ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων.
Από την επομένη ημέρα της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων κατάταξης, οι επιλεχθέντες που προκύπτουν από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργασίμων ημερών, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου, διδακτορικού τίτλου ή ισοτίμου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πράξης αναγνώρισης
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής  ταυτότητας τους
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας
5. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση εργασίας
5. Δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή θεωρημένα για το γνήσιό τους, που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία απετέλεσαν κριτήριο επιλογής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση : Απ. Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία ΚΕΠΑΠ, τηλ 2313.301099), κατά τις ώρες 08.30 έως 14.00, από την Τετάρτη 13/03/2013 και για δέκα (10) ημέρες έως την Παρασκευή 22/03/2013.
Η παρούσα δημοσιεύεται σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: