Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρόγραμμα εύρεσης εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Είστε άνεργος 45 ετών και άνω, με υψηλή εξειδίκευση στη μεταποίηση,

Είστε άνεργος έως 25 ετών Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης και σας ενδιαφέρει η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα;

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά. Σ’ αυτήν συμμετέχουν: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ ΣΕΒΕ – ΣΒΒΕ – ΔΕΘ και ΕΝΔΥΣΗ, και η εταιρεία ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ.

Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Εσείς εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, με την κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών.
2. Εμείς σας καταρτίζουμε παρέχοντάς σας εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης, (5€/ώρα) σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε:
• Είτε για να στελεχώσετε υφιστάμενες επιχειρήσεις,
• Είτε για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.
3. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη στελεχών και σας τοποθετούμε εκεί, κατόπιν συνεννόησης, για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες.
4. Εμείς σας εντάσσουμε σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

 
Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων γίνεται ως εξής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από τις 22 Φεβρουαρίου 2013 έως και τις 26 Μαρτίου 2013, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 16:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), που βρίσκονται στην Πλατεία Μοριχόβου 1, στον 7ο όροφο, στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν επιτόπου το έντυπο της αίτησης, ενώ συνημμένα με την αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν επίσης και τα εξής δικαιολογητικά ως επικυρωμένα

Για να δείτε το Πλήρες Κείμενο της Προκήρυξης πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: