Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εθελοντές στα Special Olympics

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Εθελοντές προπονητές για πρακτική άσκηση αναζητά το Μη Κερδοσκοπικό Αθλητικό και Εκπαιδευτικό Σωματείο, Special Olympics Ελλάς, για την υλοποίηση προπονητικών προγραμμάτων σε όλη την Αττική και την περιφέρεια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε καθημερινή βάση και σε συνεργασία με ομοσπονδίες, δήμους και αθλητικούς συλλόγους.

Οι προπονητές των Special Olympics θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Φυσικής Αγωγής και να έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια των Special Olympics ή να έχουν εξειδικευθεί στο αντικείμενο τns Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω εκπαίδευσης, μέσω εκπαιδευτικών προπονητικών σεμιναρίων. Δεκτοί στο πρόγραμμα θα γίνουν φοιτητές και πτυχιούχοι του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση.

Την υποβολή αιτήσεων θα ακολουθήσει η γνωστοποίηση της ημερομηνίας του εκπαιδευτικού προπονητικού σεμιναρίου των SpecialOlympicsΕλλάς, από το οποίο οι συμμετέχοντα θα λάβουν και την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 211-2011000 ή να στείλουν e-mailστις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@specialolympicshellas.gr και volunteers@specialolympicshellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: