Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

1 θέση εξωτερικού συνεργάτη (Ινστιτούτο Πυρηνικής & Σωματιδιακής Φυσικής)

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Tο Ινστιτούτο Πυρηνικής & Σωματιδιακής Φυσικής του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και πόντηση αυτόνομης γραμμικής συστοιχίας ανιχνευτών νετρίνο σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος  για τη διερεύνηση της φύσεως των εκλάμψεων ακτίνων –γ (GRB)» (Ε-1701), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία θέση εξωτερικού συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα παράτασης ως εξής:

Μία (1) θέση Συνεργαζόμενου Ερευνητή και συγκεκριμένα έναν Διδάκτορα θετικών επιστημών με ερευνητική και αναπτυξιακή εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο των ψηφιακών ηλεκτρονικών και συστημάτων.

Ο υποψήφιος που θα προσληφθεί θα εργαστεί στα πλαίσια της ομάδας του ΙΠΣΦ του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" που συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα "Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και πόντιση αυτόνομης γραμμικής συστοιχίας ανιχνευτών νετρίνο σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος για τη διερεύνηση της φύσεως των Εκλάμψεων ακτίνων-γ (GRB)". Ο συνεργαζόμενος ερευνητής αναμένεται να διαδραματίσει ιδαίτερα σημαντικό ρόλο στις φάσεις του προγράμματος και πιο συγκεκριμένα στις δράσεις που αφορούν:

- στον σχεδιασμό, ανάπτυξη, υλοποίηση και έλεγχο συστημάτων ψηφιακών ηλεκτρονικών που απαιτούνται για την λειτουργία της αυτόνομης συστοιχίας ανιχνευτικών διατάξεων νετρίνο.

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 22-4-2013 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τoν κ. Χρήστο Μάρκου στο τηλέφωνο: 210-6503409 και στο email: cmarkou@inp.demokritos.gr

Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο, ο αριθμός έργου (ΕΕ-1701), και ο αρμόδιος για πληροφορίες.


Σχετικό Αρχείο: Jobs374.pdf
Αίτηση: Αίτηση_ΓΕΛ_09_06_2006.rtf



 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: