Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Προσλήψεις 40 συμβασιούχων δίμηνης απασχόλησης ζητά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Στην πρόσληψη 40 ατόμων, δίμηνης σύμβασης, για την κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, όπως αποφάσισε χθές το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο τομέας της καθαριότητας θα απορροφήσει το μεγαλύτερη τμήμα του προσωπικού, οπότε ενισχύεται λειτουργικά.

Η απόφαση θα σταλεί για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ώστε στη συνέχεια να γίνουν οι προσλήψεις οι οποίες υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Μέσω της πρόσληψής τους θα καλυφθούν ανάγκες ελλείψεων προσωπικού σε κρίσιμους τομείς, όπως στην καθαριότητα και στο πράσινο.

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου εργάζονται ήδη αυτή την περίοδο συμβασιούχοι οκτάμηνης διάρκειας των οποίων η πρόσληψη έγινε μέσω ΑΣΕΠ και οι οποίοι καλύπτουν διάφορες ανάγκες. Η σύμβαση των ατόμων αυτών λήγει μέσα στον Αύγουστο, επομένως η προσφορά των διμηνιτών συμβασιούχων θα είναι πολύτιμη για το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα ο δήμος έχει υποβάλλει στο Υπουργείο Εσωτερικών την πρότασή του για την πρόσληψη συμβασιούχων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας που αφορά το 2013.
Το θέμα της πρόσληψης των διμηνιτών συμβασιούχων απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο που ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Συνολικά οι θέσεις που ζητούνται, ανέρχονται στις 40 εκ των οποίων οι 12 αφορούν την κατηγορία των εργατών στην καθαριότητα και ως συνοδοί απορριμματοφόρων, οι έξι τους οδηγούς, οι δύο τους οδηγούς λεωφορείν, οι 12 τους εργάτες κοιμητηρίων και οι οκτώ τους εργάτες μηχανημάτων έργου.

«Στο δημοτικό συμβούλιο πήραμε απόφαση και ζητούμε 40 συμβασιούχους δίμηνης διάρκειας για να εργαστούν σε τομείς που είναι απαραίτητη για την προστασία της ποιότητας ζωής, όπως είναι η καθαριότητα. Παράλληλα αρκετοί δημότες θα μπορέσουν να βρουν μια εποχιακή εργασία και να καλύψουν μέρος των βιοτικών τους αναγκών. Η απόφαση θα σταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας για έγκριση και μετά εμείς θα προχωρήσουμε στις προσλήψεις», τόνισε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  Ελένη Λαΐτσου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: