Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

80 ταμίες και ταξιθέτες στο Φεστιβάλ Επιδαύρου

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Εως τις 15 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για 80 θέσεις που αφορούν ταμίες και ταξιθέτες στην εταιρεία Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.

Οι θέσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών για την καλλιτεχνική περίοδο 2013 έχουν καλυφθεί, ενώ παραμένουν "ανοικτές" εκείνες που αφορούν 5 ταμίες και 75 ταξιθέτες και ελεγκτές στους χώρους εκδηλώσεων της Επιδαύρου.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ταμείου θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTERNET), καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή η γνώση δεύτερης γλώσσας), άριστη επικοινωνία και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ταξιθεσίας και ελέγχου εισόδου θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ή απολυτήριο τίτλο οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών καθώς και η προηγούμενη -σχετική με το αντικείμενο- προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη. Για τις θέσεις των ταξιθετών Επιδαύρου θα λαμβάνεται επίσης υπόψη η εντοπιότητα των υποψηφίων.

Σε περίπτωση πρόσκλησής τους στη σχετική συνέντευξη που διενεργεί η ειδική επιτροπή αξιολόγησης, θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε πρώτη φάση σε απλή φωτοτυπία, και, εφόσον επιλεγούν, σε επικυρωμένα αντίγραφα).

Η αμοιβή όσων επιλεγούν θα είναι βάσει ωρών απασχόλησης, που θα προσδιοριστεί από την εταιρεία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της "Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε." στη διεύθυνση: http://www.greekfestival.gr

Διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν στα αρμόδια στελέχη της εταιρείας, στην οδό Χατζηχρήστου 23 και Μακρυγιάννη, Κουκάκι, 117 42 Αθήνα και στα τηλ. 210-9282900 και 210-9282904.

 http://www.ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: