Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Προσωπικό Ασφαλείας ζητά η εταιρεία σεκιούριτι G4S

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Προσωπικό Ασφαλείας, Οδηγούς - Συνοδούς Χρηματαποστολών και Καταμετρητές θα εντάξει στο δυναμικό της η G4S Secure Solutions μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών G4S, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Προσωπικό ασφαλείας
Θέσεις για προσωπικό ασφαλείας, οδηγούς - συνοδούς χρηματαποστολής και καταμετρητές
Η θέση αναφέρεται σε εργασία πλήρους απασχόλησης με βάρδιες με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων των πελατών της εταιρείας. Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 25 ετών, ενώ θα καλύψουν ανάγκες σε υπηρεσίες Αεροδρομίων και Λοιπών Φυλάξεων στην Αθήνα. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι κάτοχος άδειας Υπηρεσιών Ασφαλείας (Security), ενώ θα πρέπει να έχει απολυτήριο Λυκείου, γνώση αγγλικών, καλή επικοινωνία, προσεγμένη εμφάνιση και δίπλωμα αυτοκινήτου ή/και μηχανής. Επιθυμητά προσόντα θεωρούνται οι γνώσεις Η/Υ και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1. Πληροφορίες στο κέντρο επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού Φερών 15, Πλατεία Βικτωρίας (Πλησίον ΗΣΑΠ). Τηλέφωνο: 210-8839112.

Οδηγοί - Συνοδοί χρηματαποστολών
Οι κάτοχοι των θέσεων θα απασχοληθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ η θέση αφορά 4ωρη ή 6ωρη πρωινή ή απογευματινή εργασία με βασική αρμοδιότητα τη μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς (Συνοδοί) και οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από του πελάτες (Οδηγοί).
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολύ καλή φυσική κατάσταση, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1 και θητεία σε Ειδικές Δυνάμεις (για τους άνδρες υποψηφίους), επαγγελματικό Δίπλωμα (για οδηγούς) και άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας (Security.
Αποστολή βιογραφικών στο email Giorgos.pappas@gr.g4s.com.

Οδηγοί - Συνοδοί χρηματαποστολών και καταμετρητές
Παράλληλα η εταιρεία θα προσλάβει νέο προσωπικό προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της στην Αρτα. Μάλιστα, πέραν των Οδηγών και των Συνοδών Χρηματαποστολών θα προσληφθούν και Καταμετρητές, οι οποίοι θα έχουν ως αρμοδιότητα την καταμέτρηση των μεταφερόμενων αξιών.
Αποστολή Βιογραφικών στο email spiros.prasinos@gr.g4s.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: