Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ανακοίνωση σχετικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Σέρρες και στο νομό Αττικής, Δυτικής Αττικής (Δήμος Ελευσίνας)

Google+ http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 5/6/2013, το ΚΜΟΠ παρέλαβε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιταγές, που αφορούν στην καταβολή της Β' δόσης για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Σέρρες και στην καταβολή της Γ’ δόσης για το αντίστοιχο πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε στη Δυτική Αττική (Δήμος Ελευσίνας). Οι επιταγές κατατέθηκαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις διατραπεζικών συναλλαγών και προκειμένου να εκκαθαριστούν οι επιταγές, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα ημέρα Τετάρτη 12/6/2013. Συνεπώς, οι πληρωμές θα γίνουν την ίδια ημέρα και θα αφορούν στην εξόφληση των δεδουλευμένων για τους ωφελούμενους που εργάστηκαν στο Δήμο Ελευσίνας, ενώ για τους ωφελούμενους που εργάζονται στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Σέρρες θα αφορούν στην εξόφληση των δεδουλευμένων για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: