Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: 4 θέσεις Συντονιστών Διευθυντών Αιματολογίας ή Παθολογικής Ογκολογίας, Χειρουργικής και Ακτινοδιαγνωστικής

Το ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων με τετραετή θητεία του κλάδου ιατρών ΕΣΥ για το Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»


· Μία (1) θέση Συντονιστή Διευθυντή ειδικότητας Αιματολογίας ή Παθολογικής Ογκολογίας.
· Δύο (2) θέσεις Συντονιστή Διευθυντή Ειδικότητας Χειρουργικής
· Μία (1) θέση Συντονιστή Διευθυντή Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής

Αίτηση – Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης δηλαδή από 21/4/11 έως και 10/5/2011
Αιτήσεις δηλώσεις μετά τη λήξη της ορισθείσης προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές

Αιτήσεις – δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικά και μαζί με τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στη Γραμματεία του Νοσοκομείου με συστημένο δέμα στην καθορισμένη ημερομηνία. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης, ως εξής: Προς τη Διεύθυνση του «Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 171, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11522».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου στα τηλέφωνα 210 6409635, 210 6409130 & 210 6409131.

Πηγη:zhteitai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: