Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Νέο προσωπικό ζητούν δύο εταιρείες σεκιούριτι

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/ Οδηγούς και συνοδούς χρηματαποστολών αναζητά η εταιρία G4S Cash Solutions, μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών G4S, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου και να γνωρίζουν καλά αγγλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές
Η θέση αναφέρεται σε οκτάωρη πρωινή ή απογευματινή εργασία με βασική αρμοδιότητα τη μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς (συνοδοί), αλλά και την οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από του πελάτες (οδηγοί).
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ οι υποψήφιοι για τις θέσεις των οδηγών θα πρέπει να έχουν επαγγελματικό δίπλωμα.
Τέλος, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1 και θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις. Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη απασχόληση, ικανοποιητικό μισθό (μισθός + πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ), πρόσθετη ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με δυνατότητες εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.
Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στο κέντρο επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού στη διεύθυνση Φερών 15, Πλατεία Βικτωρίας (Πλησίον ΗΣΑΠ). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2108839112.
Brink's Security
Θέσεις προσωπικού ασφαλείας (security officers) σε Οινόφυτα και Σπάτα θα καλύψει άμεσα η Brink's Security Services, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, λευκό Ποινικό Μητρώο, ηλικία έως 30 ετών, δίπλωμα ΙΧ, καλή γνώση αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Παράλληλα οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας εργασίας για προσωπικό ασφαλείας (απαραίτητη). Η εταιρεία προσφέρει πλήρη απασχόληση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@brinksinc.com ή στα γραφεία της εταιρείας στη διεύθυνση Κορυτσάς 52, Βοτανικός. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-3484000 (εσωτ.-271,-137).

http://www.ethnos.gr

 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: