Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 1 θέση Καθηγητή Φυσικής Αγωγής





Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΝΠΔΔ: Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής, και συγκεκριμένα όπως παρακάτω:
Ειδικότητα:
Καθηγητή Φυσικής Αγωγής
Διάρκεια: 8 μήνες
Ειδικά Τυπικά Προσόντα:
Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ή Άθλησης και ποιότητας Ζωής Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού ΑνοικτούΠανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
Οι υποψήφιοι πρέπει: α) να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, β) να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει τ ην εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν, γ) να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός: Αγίου Δημητρίου 216 και Ειρήνης 17 από 08.00 έως 14.00 καθημερινά από 21-9-2011 ημέρα Τετάρτη και έως τις 30-9-2011 ημέρα Παρασκευή. Αιτήσεις -δηλώσεις μετά την λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: